OFRENA DE FLORS VALÈNCIA

Atenent l’amable invitació dels nostres amics de la Falla de les Arts (passeig de l’Albereda – avinguda de França) de València, Sequiol va acudir a l’ofrena de flors dins del marc de les festes Josefines.
Les nostres Madrines, Andrea Molés i Natalia Queral acompanyades pel President Infantil, Marc Osorio i el vicepresident, Vicente Javier Queral, van acompanyar a la Fallera Major Infantil, Paula Donnay, Fallera Major, Claudia Rodríguez, President Infantil Rodrigo Berjano i al President, Manuel Cabrera fins als peus de la Mare de Déu dels Desemparats per a entregar l’ofrena Sequiolera, de flors blanques, en la primera jornada d’ofrena de les FALLES 2019, en un dia de calor estiuenca.
Uns 60.000 rams de flors, en els quals predomina el color blanc, oferits pels festers, en aqueixes dues jornades, que conformaran el mantell que evoca el que va lluir en la seua coronació, en 1923.
Els Sequiolos, a escassos sis dies de l’inici de les nostres festes de la Magdalena, acompanyant i vivint intensament, al costat dels seus amics festers de la Falla de les Arts de València, una de les últimes jornades de les Falles 2019.

Fotos cortesía de Ediciones digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*