FALLES A BORRIANA

S’iniciava el dia, molt prompte, desplaçant-nos a la ciutat germana de Borriana per a acompanyar als nostres amics de la Falla Barri de València, en el dia més significat de les seues festes josefines. La delegació Sequiola estava encapçalada per les seues màximes representants: Madrina, Andrea Molés; Madrina Infantil, Natalia Queral i President Infantil, Marc Osorio, acompanyats pel vicepresident, Jorge Martí.
Iniciem la jornada acompanyant als nostres amics de la Falla Barri de València, en l’ofrena a la seua Patrona Verge de la Misericòrdia. També els amics de la Gaiata Porta del Sol van estar juntament amb nosaltres, en aquest acte tan emotiu i tradicional.
Després del parèntesi que va ser la visita als nostres amic de la Vall, compartim un dels moments cim de la Falla: la cremà. El foc purificador prenia el protagonisme i convertia a cendres els monuments de la Falla Barri de València. Era el final d’un cicle però, de la mateixa manera, l’inici d’una nova edició que segur oferirà nous èxits als nostres amics festers de Borriana.
Emoció, llàgrimes i molta alegria que tots compartim i que esperem tornar a compartir durant les pròximes festes de la Magdalena.

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*