PROCESIÓN BASÍLICA MARE DE DÉU DEL LLEDÓ

En un gest profund d’arrelament i devoció cap a les seves tradicions i la seva ciutat, la Gaiata 15 Sequiol va acompanyar la Mare de Déu del Lledó, juntament amb la resta de participants de la processó única, una processó més especial que mai, amb la nostra Mareta.

Sequiol, davant del seu compromís amb la cultura i les festivitats castellonenques, va decidir celebrar la festivitat de la Mare de Déu de Lidó d’una manera extraordinària, i així doncs, tota la nostra comissió es va vestir de castelloners i castelloneres per acompanyar la nostra Patrona.

Van ser els màxims representants de la gaiata, Maria, Leyre i Victor, els qui encapçalaven a la nostra Cort, un acte al qual no podien faltar. La processó, acompanyada per música tradicional i càntics de lloança, va recórrer els llocs més emblemàtics de Castelló, des de la Plaça Major fins a la Sang, i de la Sang a la basílica de la Verge del Lledó, on es va celebrar una emotiva cerimònia en honor a la patrona.

Però la jornada no es va acabar aquí. En arribar a la Plaça Major, l’alegria es va multiplicar a la ciutat amb la notícia de l’ascens del Club Esportiu Castelló a la Segona Divisió. En una temporada plena d’emocions i desafiaments, l’equip va aconseguir un moment històric que va ser rebut amb eufòria per part de l’afició castellonenca.

Als carrers, la garriga es va desfermar amb càntics, botzinades i celebracions espontànies que reflectien l’orgull i la passió de tota una ciutat pel seu equip, alhora que per la seva Patrona. Des dels balcons onejaven banderes albinegres i amb orgull.

Així, entre la solemnitat de la processó a la Verge del Lledó i l’eufòria de l’ascens del Club Esportiu Castelló, els castellonencs van viure una jornada inoblidable, i Sequiol en va ser gran partícip, per als sequiols, sempre quedarà gravada a la memòria com un exemple d’amor per les arrels i els equips.

Fotos   cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*