Ofrena a la nostra Patrona i nit de festa amb la Centauro

El dissabte una massiva representació del barri de Sequiol va eixir al carrer per a, en processó des de la plaça Major, portar flors a la nostra Patrona la Verge de Lledó. Els nostres clavells blancs van servir per a formar un preciós tapís floral a l’entrada de la basílica. I dins estava la nostra Reina, la de tots els castelloners, la Lledonera, més bonica que mai amb la seua banda verda.
Abans, al matí, finalitzat el I Torneig OKPADEL en les instal•lacions del gimnàs OKMAS de l’Avinguda Almassora, els nostres màxims representants feien entrega dels premis als guanyadors. Beatriz, Teresa i Marcos, acompanyats per Elisabeth, abillats amb roba de castelloners, van tractar de fer exercici a les màquines del gimnàs, fet que va resultar d’allò més complicat però que, en l’intent, els va arrancar grans riures.
A la nit, com a colofó a les nits de festa magdaleneres en el sector de la Panderola, un any més va actuar la Grupestra Centauro, que va fer les delícies dels nombrosos assistents. Els carrers que conflueixen enfront de l’escenari es van quedar xicotets per a albergar a tant amic, soci i veí. Divertidíssims, com sempre, els nostres Sequiolers de l’any 2015.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*