Nomenament dels càrrecs 2018

La vesprada nit del primer dissabte d’agost, en l’estiuenc entorn de la Residència de la Família Ibars-Agramunt, tenia lloc l’acte d’inici d’un nou exercici festiu, el nomenament dels màxims representants de la Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena de 2018.

Un acte que va estar magistralment presentat per la nostra volguda Laura Turch, experta ja en aquestes tasques, havent dirigit Galanies, Imposicions de Bandes i una infinitat d’actes importants a la nostra Ciutat, però que encara no s’havia estrenat en el si de la nostra associació.

Com és tradicional, una vegada realitzada la introducció, es va sol·licitar la presència a l’escenari de la presidenta Elisabeth Breva Almerich. A continuació, van ser els càrrecs 2017, Beatriz Belenguer Mercé, Teresa Doumere Fabregat i Marcos Rodríguez Manteca, els que van accedir fins a l’escenari magníficament elaborat per l’equip “Matadero” i sota la direcció de Javi Rodríguez.

Només faltava, per completar la bella estampa, la presència dels màxims representants de Sequiol per a la Magdalena de 2018. Àgueda Ibars Agramunt, Nagore García Miravet i Iker Miralles Claramonte, ocupaven el seu lloc al centre de l’escenari sota els aplaudiments de tots els assistents.

Una vegada complet l’escenari, es va donar pas al protocol habitual, començant amb la lectura de l’acta de nomenament a càrrec de l’Assessor de l’associació, Agustín Mon Carro. Tot seguit se’ls va fer lliurament a Àgueda, Nagore i Iker, dels pergamins acreditatius del càrrec que exerciran en la Magdalena 2018, uns pergamins delicadament elaborats, un any més, per la pintora i amiga Tica Godoy. També rebien de mans de la Presidenta Elisabeth, la insígnia de plata que lluiran tot l’any representant a la Gaiata 15.

Com a record, i en agraïment per l’any de representació del Sequiol, Elisabeth va fer lliurament d’una reproducció de l’estendard en miniatura als càrrecs 2017, Bea, Teresa i Marcos. Es va seguir amb l’ofrena floral a les Madrines 2017 i 2018, el lliurament d’un record als Presidents Infantils Marcos i Iker, i una ofrena floral també per als pares dels càrrecs 2017 i 2018.

Com manava la tradició, era el moment de la imposició d’insígnies de colors per als nous membres de les comissions infantils i majors, i de plata per als integrants que porten 3 anys consecutius o 5 alterns en la comissió.

El colofó a l’acte protocol·lari el va posar, com és tradicional, la Presidenta de la Comissió, Elisabeth Breva, dirigint-se als presents amb paraules de record per als càrrecs 2017, d’enhorabona i benvinguda als càrrecs 2018 i a tots els presents, animant a seguir amb el treball exercit per aconseguir que la nostra gaiata 15 Sequiol, continue sent la millor de tot Castelló.

La festa va durar fins ben entrada la matinada amb una àgape oferta per la comissió als assistents, amb animat ball, i un immens capbussó de joves i nens en la piscina.

La Panderola torna a estar en marxa, ha arrencat ja el viatge que ens portarà fins a la Magdalena 2018. Enhorabona a Àgueda, Nagore i Iker, i gràcies a Bea, Teresa i Marcos.
 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*