NOMENAMENT CÀRRECS 2023

Ens trobem a meitat de l’estiu, finalitzant ja el mes de Juliol, i la Gaiata 15 ho celebrem entrant altemps de festa, començant un nou any per a les Festes de la Magdalena 2023, i així ho fem, celebrant el tradicional acte de nomenament dels càrrecs que representaran el Sequiol en aquesta nou any fester.

Aquest dissabte a la nit, a la residència estiuenca de la família Collados Marzà, família de sempre sequiolera, a qui agraïm l’espai tan agradable i fresc que ens van donar per poder gaudir d’una bona vetllada.

Així doncs, aquest bonic lloc va anar omplint-se de sequiolers, amics i familiars, i tot seguit vam començar a aquest acte. En un preciós escenari, preparat pel nostre gran equip del ¨matadero¨ de la Gaiata 15, on destacaven els noms, Adriana, Lucía i Carlos, ben il·luminats i acompanyats del nostre emblemàtic símbol de la panderola, i comptant amb Claudia Llopis, germana de la madrina , com a presentadora i conductora de l’acte, i com no podríe ser millor, amb Agustín Mon a la part tècnica de llum i so.

Seguint la tradició, un cop realitzada la introducció, i després d’un ball sorprenent que van realitzar algunes de les nostres joves de la comissió, es va sol·licitar la presència en primer lloc, dels càrrecs 2020, Madrina Lourdes Climent Moreno, Madrina Infantil Alejandra Saez Sisamón, qui anaven acompanyades del President Infantil Manel Rubio Llambrich, ells van cedir el testimoni als càrrecs 2023, Madrina Adriana Llopis Pascual, Madrina Infantil Lucía Benedito Ordaz, i President Infantil Carlos Benedito Ordaz.

D’aquesta manera es va completar l’escenari, començant així el protocol habitual, que va donar pas a, en primer lloc, el lliurament a Adriana, Lucía i Carlos, del pergamí acreditatiu del càrrec que exerciran per a la Magdalena 2023, i la imposició de les insígnies de plata.

Seguidament, com a record i en agraïment a tot aquest temps que, Lourdes, Alejandra i Manel, han dedicat i representat el Sequiol com a càrrecs, li va fer entrega, la nostra Presidenta de la Gaiata Elisabeth Breva, d’una representació en miniatura de l’estendard. Tot seguit, se’ls va fer entrega d’una ofrena floral als pares tant dels càrrecs 2020 com 2023, en agraïment alhora que ens han dedicat i el que ens dedicaran.

Com marquen els estatuts de la nostra associació, es va procedir a la imposició d’insígnies de colors per als nous membres de les comissions infantils i majors, i de plata per als que porten 3 anys consecutius o 5 alterns a la comissió.

Gairebé finalitzant l’acte, la nostra Presidenta de la Gaiata, Elisabeth Breva, va pujar a dedicar unes paraules als nostres càrrecs, la benvinguda i l’enhorabona als càrrecs 2023, i un bonic comiat als càrrecs 2020, animant-los a seguir exercint la bona feina feta , perquè la Gaiata 15 Sequiol sigue sent la millor de Castelló.

Finalitzat així l’acte, es va donar pas a un sopar de picar i bona música, que va acabar amb la capbussada de la nostra Presidenta a la piscina.

La panderola torna a estar en marxa, i aquesta vegada la dirigeixen Adriana, Lucía i Carlos, a qui els desitgem que tinguen un any meravellós i ple de noves experiències inoblidables.

Fotos cortesía COMISION


Fotos cortesía COMISION

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*