Nomenament carrec Magdalena 2020

En l’estiuenca residència de la Família Climent-Moreno, rodejats de les nostres estimades ermites, tenia lloc l’acte que dona inici a un nou exercici fester, el nomenament dels màxims representants de la Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena de 2020.
Un acte que va estar magistralment presentat per la nostres estimades sequioles María Collados i Estefania Climent, expertes ja en aquestes tasques.
Com és tradicional, una vegada realitzada la introducció, es va sol•licitar la presència a l’escenari de la presidenta Elisabeth Breva Almerich. A continuació, van ser els càrrecs 2019, Andrea Molés Mir, Natalia Queral Asencio i Marc Osorio Cazorla, els que van accedir fins a l’escenari magníficament elaborat per l’equip “Matadero” i sota la direcció de Javi Rodríguez.
Només faltava, per completar la bella estampa, la presència dels màxims representants de Sequiol per a la Magdalena de 2020. Lourdes Climent Moreno, Alejandra Sáez Sisamón i Manel Rubio Llambrich, ocupaven el seu lloc al centre de l’escenari sota els aplaudiments de tots els assistents.
Una vegada complet l’escenari, es va donar pas al protocol habitual, començant amb la lectura de l’acta de nomenament a càrrec de la secretària en funcions, Núria Miravet. Tot seguit se’ls va fer lliurament a Lourdes, Alejandra i Manel, dels pergamins acreditatius del càrrec que exerciran en la Magdalena 2020, uns pergamins delicadament elaborats, resultat d’una bellíssima composició d’obres originals del pintor Lorenzo Ramírez i que la seua família ens ha cedit amablement per tal fi. També rebien de mans de la Presidenta Elisabeth, la insígnia de plata que lluiran tot l’any representant a la Gaiata 15.
Com a record, i en agraïment per l’any de representació del Sequiol, Elisabeth va fer lliurament d’una reproducció de l’estendard en miniatura als càrrecs 2019, Andrea, Natalia i Marc. Es va seguir amb l’ofrena floral a les Madrines 2019 i 2020, el lliurament d’un record als Presidents Infantils Marc i Manel, i una ofrena floral també per als pares dels càrrecs 2019 i 2020.
Com manava la tradició, era el moment de la imposició d’insígnies de colors per als nous membres de les comissions infantils i majors, i de plata per als integrants que porten 3 anys consecutius o 5 alterns en la comissió.
El colofó a l’acte protocol•lari el va posar, com és tradicional, la Presidenta de la Comissió, Elisabeth Breva, dirigint-se als presents amb paraules de record per als càrrecs 2019, d’enhorabona i benvinguda als càrrecs 2020, i a tots els presents, animant-los a seguir amb el treball exercit per aconseguir que la nostra gaiata 15 Sequiol, continue sent la millor de tot Castelló.
La festa va durar fins ben entrada la matinada amb una àgape oferta per la comissió als assistents, amb animat ball, i un immens capbussó de joves i nens en la piscina.
La Panderola torna a estar en marxa, ha arrencat ja el viatge que ens portarà fins a la Magdalena 2020. Enhorabona a Lourdes, Alejandra i Manel, i gràcies a Andrea, Natalia i Marc.

Fotos cortesía Ediciones Digitales Muphy

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*