NOMENAMENT CARRECS 2024 SEQUIOL

Les festes de la Magdalena són unes festes que sempre continuen, i tots els finals conclouen en un nou començament, i aquesta vegada és titulat com a Magdalena 2024, on els protagonistes sequiolers són, María Voltes, Leire Salinas i Víctor López.

Així doncs es va fer oficial el dissabte a l’acte de nomenament dels màxims representants de la Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena 2024.

Caiguda la vesprada els sequiols ens vam reunir a la residència d’estiu de la família Climent Moreno, a qui agraïm molt la seva hospitalitat, i després d’un dia ple d’organització i preparació, per fi arribava el moment que Maria, Leire i Víctor esperaven tant de temps, el seu nomenament.

No tan esperat per a Adriana, Lucia i Carlos, que s’acomiadaven del seu gran any entre llàgrimes i alegries, encara que amb un somriure, com sempre.

Començava l’acte presentant una de les nostres Dames d’Honor, Mar Sanahuja, i així van anar pujant primer els màxims representants de la Magdalena 2023, Adriana, Lucia i Carlos, i finalment els que comencen, màxims representants per a la Magdalena 2024, Maria, Leire i Víctor.

Un cop ple l’escenari, van anar rebent cadascun els seus rams i les seves insígnies acreditatives, nomenant així a Maria Voltes Usó, com a Madrina de la Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena 2024, a Leire Salinas Valls com a Madrina Infantil de la Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena 2024, y a Víctor López Porcar com a President Infantil de la Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena 2024.

En finalitzar el discurs que va fer la nostra Presidenta, Elisabeth, es van acomiadar els càrrecs 2023, Adriana, Lucia i Carlos, a qui Sequiol agraeix el seu mandat per omplir d’alegria a tots allà a on van anar, per sempre, Magdalena 2023.

I ja només quedaven Maria, Leire i Víctor dalt de l’escenari, que comencen la seva gran història, el llibre titulat: Magdalena 2024, un llibre on ja han escrit la seva primera pàgina i que segur s’omple de mil anècdotes i històries inoblidables.

En finalitzar l’acte, ho vam celebrar amb un gran pica-pica i molta música, on vam poder ballar i gaudir.

Maria, Leire i Víctor, ara sí, comença el vostre gran any, esperem que en gaudiu molt.

ACTE PROTOCOLARI

Fotos cortesía COMISSIO

PRETARATIUS Y MUNTAGE

Fotos cortesía COMISSIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*