Muntatge i assaig presentació sequiolera

La setmana prèvia a la Presentació, com ve sent tradicional, és un cúmul de feina, nervis i presses d’última hora. Cada membre de la Comissió té la seua tasca assignada: des de preparar bandes, rams i regals als convidats, enllestir el guió del presentador, fer els centres de taula, programar la música, vídeos i efectes de llum, i per suposat dur a terme el muntatge de l’escenari.
Mentre al Palau es treballava sense descans, al Cau es produïa l’assaig general amb càrrecs 2016, comissions infantil i major, col•laboradors i per suposat càrrecs 2017.
Ja l’últim dia, amb l’escenari a punt, calia muntar les taules i decorar-les. Una vegada més vam contar amb l’ajuda dels presos del Centre Penitenciari per a fer els detalls decoratius de les taules, així com els regals per a les Reines i Dames de la Ciutat.
Aquest any introduíem a més un canvi, tómbola per rifa, i havíem tingut la sort de reunir bons regals d’entitats col•laboradores per a la gran nit.
A última hora del divendres es va produir l’assaig general. Alegria, Ira, Tristesa, Por i Fàstic van poder agafar mesura de l’escenari, fixant posicions amb el consell expert de Carles Benlliure, i assajar una de les grans sorpreses de la nit, el ball d’aquests personatges acompanyats per ballarins de l’Acadèmia Castellón Baila dirigits pel mestre Valentin.
Ja estave tot llest. El dia següent serie la posada en escena.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*