Missa de Sant Cristòfol

La festa d’homenatge al Patró Sant Cristòfol ha anat canviant la seua forma al llarg del temps, però mantenint els actes religiosos combinats amb els lúdics: la missa en honor del patró i la posterior benedicció de vehicles en l’apartat religiós; un concert per la banda municipal; i sobretot el sopar de pa-i-porta en el Palau que serveix com a colofó a l’exercici festiu per part de totes les associacions i entitats juntament amb les Reines, Dames i Junta de Festes.
El dissabte de matí, dia gran de la festa de sant Cristòfol, tenia lloc l’acte litúrgic en la Catedral de Santa Maria. Finalitzat el mateix, es va passar al tradicional repartiment de cintes i benedicció de vehicles en el carrer Major.
Abillats amb el vestit típic de castelloners, Iker, Nagore i Àgueda, els nostres càrrecs 2018, acompanyats pel tresorer Chema Orozco, representant al Sequiol, van estar presents en la missa per a després, acompanyar a la comitiva i ajudar en el repartiment de les cintes. Un acte religiós oficiat pel Bisbe de la diòcesi i que va comptar amb la presència de Reines i Dames, entre elles la nostra Beatriz, així com Madrines i Presidents de tots els Sectors Gaiaters de la Ciutat.
Unes hores després, continuarien les celebracions al Palau de la Festa.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*