MISSA DE LA REIAL CONFRARIA DE LA NOSTRA SENYORA DEL LLEDÓ – EUCARISTIA INFANTIL

30 de maig de 2021


            Amb els actes programats dins de la nova normalitat, la Reial Confraria de la Mare de Déu del Lledó va organitzar, l’últim diumenge del mes de maig de 2021, una Missa Infantil. Un acte relativament nou perquè es realitza des de fa tres anys, amb excepció de l’any passat que es va haver de suspendre pel coronavirus.

            Un acte singular i ple de bullícia perquè va dirigit als més joves, la qual cosa confereix a la Basílica un halo d’il·lusió i alegria conseqüència de concentrar un important nombre de nens i nenes als peus de la Lledonera

.           Una Eucaristia presidida pel Prior de la Reial Confraria, Miguel Abril, que comptava amb la presència de la Reina Infantil, les seves Dames Infantils de la Ciutat, les Madrines i Presidents Infantils de les diferents Gaiates de la Ciutat i altres menuts devots de la Lledonora, fins a completar el màxim aforament permès que rondava el centenar de personitas.

            La representació del Sequiol estava encapçalada per la nostra Madrina Infantil, Alejandra Sáez Sisamón, a qui acompanyava la Presidenta de l’associació, Elisabeth Breva. Destacar que la presència de Sequiol@s va ser molt significativa doncs a Alejandra, li acompanyaven en aquest acte María Sebastiá Gómez, Vicepresidenta de la Junta de Cambreres de la Reial Confraria i Natalia Queral Asencio -Madrina Infantil del Sequiol, en la Magdalena 2019- qui va participar en l’eucaristia, en les lectures. Durant la celebració, la part musical va ser a càrrec del cor de ‘veus blanques’ de San José de Calasancio.           

  El fervor que Castelló sent per la seua Mareta és infinit i es venera des de menuts; fets que actes com aquest així ho acredita.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*