X Marató a Castelló

La que s’ha convertit ja en la quarta marató més valorada per la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA), celebrava una cita especial, el seu desé aniversari, així com el seté 10K.

I perquè la festa del X Marató BP Castelló i la VII 10K Facsa fóra completa, nombrosos veïns van eixir al carrer per a animar als participants en les dues proves, encoratjar-los en els moments més difícils i portar-los en volandes fins a la meta situada en el passeig Ribalta.

Moltes van ser les associacions, bandes musicals, empreses i gaiates que es van inscriure en la segona edició del concurs ‘Anima la teua marató’, i que van posar música i colorit durant la celebració de la jornada esportiva per excel·lència en la capital de la Plana.

Va haver-hi un gran ambient en la majoria de punts establits per l’organització perquè els corredors sentiren la calor del seu públic, i entre tots els grups d’animació, la Gaiata 15 Sequiol, oferint un desdejuni saludable als corredors. Sucs, cola-cao, llet, café, croissants, ous, entrepans, melmelada, bols de cereals…, van ser algunes de les disfresses amb què els sequiolos van voler animar als participants al seu pas, especialment al final, kilòmetre 37,5, on les forces ja eren escasses.

Uns dies després es va conéixer el resultat del concurs d’animació, i la nostra Associació va aconseguir el Premi a la Millor Disfressa, amb una dotació en metàl·lic de 300 euros. No està gens malament per a ser la primera vegada que participàvem. Però el millor va ser, sense cap dubte, el temps de preparació de les disfresses, ajudant-nos d’uns als altres, i el dia de la carrera, cantant i ballant i fent de la Marató una gran Festa. L’any que ve, repetirem!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*