MARATÓ BP

I perquè la festa del XIII Marató BP Castelló i la VII 10K Facsa fóra completa, nombrosos veïns van eixir al carrer per a animar als participants en les dues proves, encoratjar-los en els moments més difícils i portar-los en volandes fins a la meta situada en el passeig Ribalta.
Moltes van ser les associacions, bandes musicals, empreses i gaiates que es van inscriure en la segona edició del concurs ‘Anima la teua marató’, i que van posar música i colorit durant la celebració de la jornada esportiva per excel·lència en la capital de la Plana.
La nostra comissió va participar activament, formant frases curtes d’anime amb els seus propis cossos, aquests portaven penjades lletres confeccionades per a l’ocasió. Així doncs, es podia llegir: Anime, segueix així , sort etc.
Va haver-hi un gran ambient en la majoria de punts establits per l’organització perquè els corredors sentiren la calor del seu públic,i els sequiolos van voler animar als participants al seu pas, especialment al final, kilòmetre 37,5, on les forces ja eren escasses.

 

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*