Dissabte Magdalena Festa Plena

Magdalena Festa Plena

El primer dia de festes clarejava solejat, magdalener, i les festes de la magdalena en la seua setanta-tresena edició començaven, com és tradicional, amb la Mascletà al primer Molí.
Abans, els nostres màxims càrrecs, Beatriz, Teresa i Marcos, acompanyats pel vicepresident Vicente Javier Queral, assistien a la recepció de l’Ajuntament, des d’on s’iniciava la comitiva fins a la mascletà. Presidint i tancant la desfilada, la nostra Regina de les Festes Estefania.
Després de la mascletà se celebrava la segona edició de la col•locació a Tombatossals del mocador magdalener, organitzat per la Federació de Colles.
I a la vesprada la nostra cavalcada més tradicional, el Pregó. Tornant al recorregut original, sentint l’abraçada del públic, molts membres de la nostra associació van eixir a la desfilada en diferents punts d’aquesta. El tancaren els representants de les diferents gaiates, en el nostre cas amb les dames i acompanyants majors i, finalment, amb les sequioleres Beatriz i Estefania en la carrossa que precedeix el Pregoner.
A la nit, la tradicional eixida de les gaiates del magatzem municipal. Era l’hora de treure tots els monuments al carrer. Mirades curioses entre les comissions, xarrades en veu baixa, nervis i molt d’orgull. Després de molts mesos de feina, Records d’Infantesa i Llums de Bressol estaven llestes per desfilar.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*