MAGDALENA 2024, Cavalcada infantil

El dia més especial per als petits de la ciutat, ells que són el futur de les nostres festes,

començava ben aviat el dia amb el Pregó Infantil. Tots els nens i nenes de Castelló desfilaven somrients a diferents grups d’associacions de la ciutat, i de pobles que baixaven a visitar-nos. Finalment, els sectors gaiaters, amb la representació de la comissió infantil del sequiol, i més enrere, acompanyant la carrossa de la Reina Infantil, Vega Torrejón, la nostra Madrina Infantil, Leyre Salinas Valls, i com no, Lucía, Dama de la Ciutat Infantil. Davant aquesta carrossa, desfilava també la dels Presidents i Presidenta Infantils, entre ells hi havia, Victor López Porcar, el nostre President Infantil. Arribats a tribuna a la Porta del Sol, el Pregoner Infantil, Adrián, va cantar a l’Alcaldessa de la ciutat, Begoña Carrasco, l’anunci de la seva arribada, per demanar-li amb tot el seu amor que “proclami qui més brolla, que almenys per una setmana serà de tots, Castelló”.

A la vesprada, els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, donaven perinaugurada la Tasca Gaiatera del Sequiol, que roman oberta durant la setmana per

que els socis i veïns del sequiol puguin gaudir de la gran setmana.

Al capvespre arribava el moment de rendir homenatge als monuments i a la feina

artístic de tots els sectors de la ciutat, l’encesa de gaiates, on els focs artificials i la música omplien de màgia l’Avinguda del Rei perquè tot Castelló poguera observar les gaiates.

En acabar aquest, ens dirigim cap al Palau de la Festa, que sempre ens acull amb amor, aquesta vegada convidats per la Federació de Colles de castelló, per al particular “sopar de colles”, i en acabar aquest, ens vam dirigir a casa a descansar, ja que demà les emocions i els nervis envairien els nostres cossos. 

Fotos  Pregon infantil  cortesía COMISIO

Fotos  Encesa  cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*