MAGDALENA 2024, Anunci de festes

“Ja el dia és arribat”, comença la setmana més esperada per a tot Castelló, especialment per a tots aquells que sentim i vivim les festes el més profund possible. Després d´un any ple d´aventures, actes, presentacions i moltes emocions, tocava viure la gran setmana amb més intensitat.

Una setmana molt especial per a tots, sobretot perquè aquest 2024, la nostra estimada Lourdes ostenta el càrrec més gran que una castellonera pot somiar, Reina de les Festes de Castelló. I no només el de Lourdes, sinó també el somni d’Adriana i Lucía, Dames de la Ciutat, que acompanyaran a les Reines allà on vagen aquestes festes. I és clar, per a tots els sequiols, gràcies a la seva excel·lent representació, la nostra Madrina, María Voltes, Madrina Infantil, Leyre Salinas i President Infantil, Victor López, tres castelloners de soca que viuràn aquesta setmana amb més emoció que mai.

 

Així doncs, començaven les festes, acompanyats d’un dia assolellat, després que els nostres màxims representants assistiren a la recepció a l’Ajuntament de Castelló, arrancava amb la primera mascletà al Primer Molí, a la qual van assistir Maria, Leyre i Victor, acompanyats de la Presidenta Elisabeth. Tot seguit es va celebrar la col·locació del mocador de la Federació de Colles magdalener a l’estàtua de Tombatossals.

 

Arribava la vesprada i s’iniciava la cavalcada més tradicional de les nostres festes i amb ella l’anunci d’aquestes, el Pregó, sentint l’abraçada del públic castellonenc, van desfilar els diferents grups i associacions festeres de Castelló. El colofó de la cavalcada corria a càrrec de les comissions gaiateres, les nostres dames d’honor i acompanyants sequiolers, i finalitzava amb la carrossa de la Reina, Lourdes, i la seva Cort, entre elles la nostra Madrina, Maria Voltes, i és clar, Adriana, Dama de la Ciutat, i aquesta carrossa la que precedia el Pregoner, Cèsar Agut, que finalitzava la cavalcada cantant el Pregó de Castelló a la nostra Reina.

 

En acabar la cavalcada, ens dirigim cap a la Plaça Major per poder gaudir de l’enfarolà, acte ple de llums i música, il·luminant Castelló, dient-nos a tots que sí, que “ja el dia era arribat” i que començava la millor setmana de l´any.

 

Fotos  anunci  cortesía COMISIO

Fotos  Pregon  cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*