MAGDALENA 2023 Divendres

Arribava quasi el final de les Festes de la Magdalena 2023, entrant en la recta final, com cada matí obríem la Taverna Sequiolera amb una altra degustació, els aclamats ous fregits que sempre omplin el sector.
Malgrat ser un matí tranquil, en finalitzar la mascletà de cada dia en el recinte del Primer Molí, els sequiolos ens dirigim cap a les nostres cases per a preparar-nos degudament ja que rebíem a les 17 hores la visita de les Reines de les Festes, Selene i Alejandra, al costat de la seua Cort d’Honor.
Una vegada vestits de castelloneros i castelloneras, rebem a les Reines de la Magdalena 2023, visita que ens va fer molta il·lusió ja que vam poder tornar a tindre a la nostra xicoteta Alejandra a la seua “casa” i al costat de la seua família sequiolera, cosa que ens va fer molta il·lusió.
La Madrina de la nostra gaiata, Adriana Llopis, la nostra Madrina Infantil, Lucía Benedito i el nostre President Infantil, Carlos Benedito, van ser els qui van rebre a les Reines i a la seua Cort d’Honor. Selene i Alejandra van ser les que van posar les insígnies sequioleras respectives als sequiolos que enguany l’havien de rebre.
En finalitzar aquest acte, passem feia la zona del berenar on vam poder fer germanor.
En finalitzar el berenar, el grup de rock d’una persona especial per a nostra gaiata, El President Infantil de la Magdalena 2013, Nicolás Rodríguez, va participar tocant la guitarra i donant ambient al sector sequioler.

 

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*