MAGDALENA 2023 2on Diumenge

Ara sí, comença l’últim dia de les nostres festes, un dia molt especial però alhora molt trist. 

Comença el dia amb la tradicional mascletà en el recinte del Primer Molí, una mascletà amb la qual ens van saltar les llàgrimes, i on els nostres màxims representants, Adriana, Lucía i Carlos, van gaudir molt al costat dels seus amics dels diferents sectors gaiaters. 

Seguidament ens reunim en el cau del sector per a la realització del concurs de paelles i on vam poder gaudir d’una magnífica i riquíssima paella per a celebrar tots els sequiolos junts de la fi d’unes festes increïbles. 

Arribada la vesprada, la tradicional xaranga que ens acompanyava per a la desfilada final va recórrer els carrers del nostre sector al costat de la comissió, cantant i saltant. 

Finalment ens dirigim cap a l’avinguda Rei Don Jaume on ens reunim tots els sectors gaiateros per a començar la desfilada final. 

Així doncs ens dirigim ballant i cantant feia la Plaça Major, acollits pels carrers de Castelló pel nostre fidel públic. 

Una vegada arribem a la Plaça Major esperem fins que van arribar les Reines de les Festes, Selene i Alejandra, acompanyades de la seua Cort d’Honor, i de les autoritats festeres. 

Una vegada tots allí, les Reines de les Festes van cridar aqueixa paraula tan nostàlgica amb la qual tot Castelló responia “Vítol!”, amb la qual donaven principi a la traca final que recorre els carrers de Castelló. 

Així es va donar començament a un espectacle dedicat a les nostres tradicions i amb el qual vam poder emocionar-nos. 

Finalment ens dirigim cap al sector en el qual els nostres màxims representants, Carlos, Lucia i Adriana, van procedir a apagar els nostres grans monuments festers, les gaiates. 

Així doncs va finalitzar la gran setmana, on Adriana, Lucia i Carlos han gaudit al costat de la seva magnífica Cort, i on nostra xicoteta sequiola Alejandra, sent la màxima representant de les Festes, ha gaudit també. 

 

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

 

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*