MAGDALENA 2023 2on dissabte

Arribem al final de la recta de la setmana més bonica de les nostres festes, el segon dissabte de les Festes de la Magdalena, dissabte 18 de març, l’ofrena a la nostra verge, la Mare de Déu del Lledó. 

 

Comença el dia amb la mascletá en el recinte de mascletà del Primer Molí, on vam tornar a gaudir del so més significatiu de la nostra festes. 

 

En finalitzar tocava anar-se a arreglar i a posar-se els vestits de castellonera per a fer la visita més esperada de la setmana, la visita a nostra Mare de Déu del Lledó. 

 

A les 16 hores de la vesprada ens reunim tots els sectors gaiateros en la Plaça Major de la ciutat per a començar la desfilada que prenia rumb cap a la Basílica del Lledó, on es feia l’ofrena de flors a la nostra verge. 

Allí van ser els nostres màxims representants, la Madrina Adriana Llopis, acompanyada del nostre Vicepresident Javier Rodríguez, Madrina Infantil Lucia Benedito acompanyada del President Infantil Carlos Benedito, acompanyats de la seva gran comissió sequiolera. 

 

Allí en la Basílica els nostres màxims representants van assistir a la misa en honor a la nostra verge, la Mare de Déu del Lledó. 

 

Arribada la nit tots els sequioleros, amics i veïns ens reunim en el sector per a sopar i celebrar les festes, seguidament va arribar el moment més esperat de la nit, el concert de la banda musical que porta més d’una dècada actuant en el nostre sector l’últim dissabte de Magdalena. Així és, la Centauro, el gran concert més esperat, i els qui mai fallen. 

Com no, ens van tornar a sorprendre amb el seu gran espectacle i ens van fer riure molt.

 

 

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*