Libre de la festa

La Magdalena 2020 no s’havia pogut celebrar, i molts actes previs havien quedat pendents per culpa de la pandèmia. Alguns actes tan entranyables com ara la Presentació del Llibre de la Festa, que aprofitant un xicotet respir del maleït Covid, finalment es va poder celebrar. No com en anteriors ocasions, aquesta vegada amb una reduïda representació del món de la festa, però amb gran il·lusió per poder reprendre les activitats.

Prenent totes les precaucions i mesures de seguretat i de protecció de la salut, el Patronat Municipal de Festes repartia el Llibre de la Festa en un acte a l’aire lliure, celebrat a l’esplanada del Palau de la Festa, i que reunia a representants del món de la festa de Castelló, encapçalats per la Reina, Carmen Molina, la Reina Infantil, Gal·la Calvo, i les Dames de les seves respectives corts d’honor, entre elles la sequiola Àgueda Ibars. Era el primer acte públic d’Omar Braina com a nou edil de Festes.

No van faltar els nostres màxims representants Lourdes Climent, Alejandra Sáez i Manel Rubio, que acompanyats per la Presidenta Elisabeth Breva, assistiren a l’acte de presentació del Llibre de la Festa editat per a la Magdalena de 2020.

Amb el crit de ‘Magdalena!’ per part de les Reines, acabava l’acte, amb el desig i l’esperança de poder celebrar prompte les nostres estimades festes magdaleneres.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*