LLIURAMENT DE PREMIS DEL LA FUNDACIÓ CAIXA CASTELLÓ Al GUANYADOR DEL XVIII CONCURS ESCOLAR DE MAQUETES DE GAIATA “CIUTAT DE CASTELLÓ”

Castelló, 21 de juny de 2021.


Seguint amb el programa protocol·lari de la divuitena edició del concurs escolar de maquetes de Gaiata, una vegada lliurats tots i cadascun dels premis individuals als diferents guanyadors, guanyadores i finalistes -dijous passat 17, en l’edifici “El Menador” de l’Espai Cultural-, quedava per lliurar el premi que, la Fundació Caixa Castelló, atorga a tota la classe escolar de l’alumne o alumna que és triat vencedor absolut del concurs; que en aquesta edició va ser el treball realitzat per Nicolás Cabello Pérez, alumne del col·legi públic Isabel Ferrer, presentat sota el lema: “Ha arribat la Magdalena 2020-2021” -tota una declaració d’intencions i de ganes festeres en aquest llarguíssim període que venim sofrint-.


Aquest premi consisteix a convidar a passar -a Nicolás i a tots els seus companys de classe- un dia en la Colònia Seidia Benassal; centre mediambiental i d’oci de la Fundació en el qual es desenvolupen diferents programes d’educació ambiental amb activitats en l’àmbit del bosc mediterrani i el medi rural. Una intensa jornada on podran entrar en contacte amb el medi natural mitjançant activitats lúdiques i participatives que fomenten la creativitat i potencien l’autonomia, la convivència i el progrés personal a través de diferents dinàmiques com a jocs tradicionals i cooperatius, tallers creatius i mediambientals.


La sala d’actes de l’emblemàtic Edificio Hucha, de la Fundació Caixa Castelló, va acollir l’acte de lliurament d’aquesta distinció. Així, el President de la Fundació, Juan Antonio Llopis al costat del Gerent d’aquesta, Leopoldo Monfort, van rebre en aquestes dependències a l’associació cultural Gaiata 15 Sequiol -entitat organitzadora del concurs-; representats en aquest acte per la seva Madrina Infantil, Alejandra Sáez i pel President Infantil, Manel Rubio, acompanyats pel Vicepresident de l’associació i ponent del concurs, Víctor Orozco; i al flamant guanyador del concurs, Nicolás Cabello, qui anava acompanyat pel seu professor de plàstica del C.P. Isabel Ferrer i d’un bon nombre de companys del seu quart curs.


L’acte va donar principi amb unes paraules del President de la Fundació, Juan Antonio Llopis, qui va versar sobre els orígens de les nostres festes i l’important paper que ha jugat el símbol de la Gaiata. També va tenir paraules d’agraïment i felicitació pel treball ben fet; per al guanyador però també per a tots i cadascun dels escolars que han participat en el concurs així com els docents que els han ajudat en aquesta il·lusionant tasca i que ha permès, un any més -i ja són divuit- poder portar a bon port una nova edició d’aquest concurs i esperant poder comptar amb aquesta mateixa il·lusió de tots els escolars en edicions esdevenidores.


Amb aquest acte, Sequiol, donava per tancada la divuitena edició del concurs escolar de maquetes. Des d’aquestes línies volem agrair molt efusivament a quantes entitats i empreses s’han unit a aquest il·lusionant projecte per a poder donar-li visió de futur; i molt especialment a la Fundació Caixa Castelló pel seu total suport. Sens dubte, amb ells, amb el seu inestimable suport i amb tota la il·lusió dels escolars participants, podem assegurar que la dinovena edició del concurs escolar de maquetes de Gaiata, ja és aquí.

Fotos cortesía muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*