LLIURAMENT DE PREMIS DE LA XVIII EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR DE MAQUETES “CIUTAT DE CASTELLÓ”.

Només fa uns mesos, a la fi de març de 2021, donàvem per tancada la dissetena edició del concurs escolar de maquetes que organitza Sequiol, amb el lliurament de premis. Una clausura que va estar ajornada “sine die” per motiu de la pandèmia i que, per fi, vam poder realitzar amb totes les mesures de salut i higièniques que establien els protocols sanitaris -distàncies de seguretat i aforament limitat-.
En temps rècord, Sequiol va llançar la convocatòria de la divuitena edició a les escoles. Malgrat tenir tots els condicionants en contra i amb uns terminis súper ajustats, la resposta va ser interessant, amb vuit centres participants i prop de dues-centes maquetes. Així, durant el mes d’abril es va realitzar l’elecció de la guanyadora i la preceptiva exposició.
Així doncs, seguint idèntics protocols sanitaris, de nou el saló de “el Menador” del Espai Cultural de la ciutat acollia el nou lliurament de premis de la nova edició -amb la qual aquest concurs compleix ja la seva majoria d’edat amb el que li converteix, segurament, en el referent cultural i festiu en l’àmbit escolar de la ciutat-. La veprada del dijous 17 de juny, sota una amenaça de pluja que solament es va complir al matí, Sequiol congregava a tots els guanyadors i finalistes d’aquesta edició, per a fer-los lliurament dels seus corresponents premis. I, una altra vegada les mesures de distanciament i l’aforament limitat, ens obligaven a realitzar-lo en dues fases.
De la mà de la joveníssima presentadora de l’acte, la sequiol@ Nagore García Miravet, es va donar inici a la primera part de l’acte. Destacar que, al costat de la representació del Sequiol amb la seva Presidenta, Elisabeth Breva, que acompanyava a la Madrina Infantil, Alejandra Sáez i al President Infantil, Manel Rubio; presidia la taula, la Reina Infantil de les Festes, Gal·la Calvo, el Director Territorial d’Educació, Cultura i Esport de Castelló, Alfred Remolar, i els regidors de l’ajuntament de Castelló, Omar Braina, de Festes, i Francesc Mezquita, d’Educació.
Després de les preceptives benvingudes i agraïments a patrocinadors, alumnes i familiars que han fet possible complir amb aquest somni de les divuit edicions, van venir els parlaments de les autoritats, els qui van voler reconèixer el treball ben fet per tots els escolars, agraint l’esforç i dedicació amb què Sequiol manté la il·lusió per difondre i fomentar la figura de la Gaiata entre els escolars de la ciutat.
I, sense més, es va procedir al lliurament dels premis. En la primera part de l’acte, van rebre els seus obsequis el següents guanyadors i guanyadores de la fase local -un altaveu bluetooth-:
– LEONOR PONS VICENTE
– LAURA PASCUAL POLO
– JULYEN PORTEIRO
– SOFIA STANCIU STEFAN
– JAVIER TORMO CELADES
– SERGIO GIMENEZ JIMENEZ
– AITANA RUS
– CLARA VICENT
i els i les finalistes -auriculars sense fils, cortesia de Centre Comercial Carrefour Castelló-:
– VICTORIA FABREGAT CARRO
– CLARA BLANCH BIEL.
En la segona part de l’acte, es va completar el lliurament d’obsequis als guanyadors i guanyadores de la fase local:
– IRENE NEGRO GARCIA
– LAURA GARCIA CAUSANILLES
– MARIA ESCUDER GRANELL
– LUCIA RODRIGUEZ SAEZ
– NORA AGUILELLA MENDEZ
– SARA PASTOR PIÑON
– LUCIA PORCAR MONTAÑES
– REBECA ANDRONACHE
i a la resta de finalistes:
– LAURA GUZMAN CASTELL
– RAQUEL CANALES SOS
– ISABEL CRESPO BARREDA
– MARTA CANALES SOS
A continuació es va fer lliurament dels detalls -una Tauleta, gentilesa del Centre Comercial Carrefour Castelló – a la guanyadora del tercer premi:
– LUCIA GUZMAN CASTELL
i a la guanyadora del segon premi:
– IRENE MIR GONZALEZ.
I tancant el lliurament de premis, es va fer lliurament al guanyador absolut del concurs – premio Lorenzo Ramírez- a:
– NICOLAS CABELLO PEREZ
consistent en un ordinador personal -gentilesa de centre comercial Carrefour Castelló-, lliurat per la Reina de les Festes, Gal·la Calvo, i de la litografia de l’obra del pintor Lorenzo Ramírez, que dóna nom al premi, lliurada pel Director Territorial, Alfred Remolar.

Amb la fotografia de tots els premiats es va posar punt final a aquest acte, no sense abans convidar-los a tots a continuar participant en la pròxima edició que, molt aviat, veurà la llum

Fotos cortesía MUPHY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*