Llibre de la Festa

Rodejats d’una amplíssima representació del món fester, els nostres càrrecs infantils Iker Miralles i Nagore Garcia, acompanyats pel membre de la comissió Carlos Mon, assistiren a l’acte de presentació del Llibre de la Festa per a la Magdalena de 2018.
Després d’unes paraules d’introducció del conductor de l’acte, el mestre José Maria Arquimbau, prenia la paraula l’Alcaldessa Amparo Marco a fi d’agrair la presència dels nombrosos assistents i desitjar a tots, unes festes amb una elevada participació i concòrdia entre els veïns i amb els forasters.
Després, un a un tots els col•lectius representatius dels diferents ens festers de la ciutat, van anar arrimant-se a l’escenari per tal de recollir els seus exemplars d’un llibre que comprèn tots els àmbits principals de les nostres festes magdaleneres.
Amb el crit de ‘Magdalena!’ Per part de les Reines, acabava l’acte protocol•lari per a després continuar amb un vi d’honor que ara sí, donava fi a la presentació del Llibre de la Festa per a la Magdalena 2018

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*