La Web de Sequiol s’internacionalitza amb la seua traducció a l’anglès

El dia 29 de gener de 2017 ha passat a engreixar la cada vegada més llarga llista de fites importants en la història de la nostra Gaiata. I és que a mitja vesprada d’aquell gèlid diumenge, l’administrador de la nostra web, Nino, anunciava que l’anglès era ja una realitat en convertir-se en la tercera llengua disponible en la pàgina de la Gaiata 15 Sequiol.
Les festes de la Magdalena havien estat declarades d’interès turístic internacional, i la gaiata 15 volia estar a l’altura. Un somni fet realitat i una aportació més de la nostra associació cultural a la difusió de la cultura del nostre estimat Castelló.
Darrere d’aquesta publicació de la web en llengua anglesa, hi ha moltíssimes hores de feina. Sobretot de la nostra Sequiola Sole, traduint tot l’històric acumulat des de la creació de la nova web fa uns anys.
Tot l’equip web, amb Nino al capdavant, Cristina amb l’actualització diària de bolcat de continguts, Javi, Sole i Núria amb els textos en els tres idiomes, i la jefa, Elisabeth, de coordinadora entre web i xarxes socials, ens sentim realment orgullosos d’aquesta nova fita. La pàgina web de Sequiol en anglès, ja és una realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*