Jornada de Dibuix, Carros, Dolçaina i Tabal

El dimecres al matí, amb un sol esplèndid, els més xicotets van participar en el concurs “Dibuixa la teua Gaiata”. Tenim grans artistes en el sector!

Quasi sense temps de recollir els utensilis de dibuix, una llarga caravana de carros engalanats de les Colles de Castelló, feia aparició al sector per tal d’acompanyar-nos fins la mascletà en un llarg passeig per la Ciutat recollint membres d’altres Gaiates. Era la primera vegada que es celebrava un acte com aquest de germanor entre Gaiates i Colles, i cal dir va estar un èxit. En el cas de Sequiol, van ser dues les Colles que ens van portar fins al Primer Molí, la Colla “Tombatossals” i la Colla “Rotllo, Canya i lo que Faça Falta”. Ens van tractar fantàsticament i des d’aquestes línies els ho volem agrair de tot cor. Dies després, ens van visitar una altra vegada coincidint amb l’actuació de l’Orquestra Centauro, gaudint amb nosaltres de les bogeries d’aquesta fantàstica banda.

Mentrestant, segona jornada de degustacions per a socis i amics. En aquesta ocasió una deliciosa truita de creïlla patrocinada pel Bar Fernando amb la col·laboració de Huevos Vilarroig.

A la vesprada la nostra Secció de Dolçaina i Tabal, va participar en el XVI Homenatge de Castelló a la Dolçaina i el Tabal “Leones de Almedíjar” amb cercaviles pel centre de la ciutat i posterior concert dels grups participants en la Plaça Major.

Per a rematar la jornada, nit musical al cau sequioler per als socis. Calia reposar i recuperar forces de cara a la recta final de les festes.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*