Jocs infantils i nit de premis

Clarejava el dia assolellat, ideal per afrontar el dia dedicat als xiquets del sector i els seus amics: castells inflables, llits elàstics, futbolí, pintacares…, tota una jornada en la qual els més xicotets van gaudir de valent.
Per a majors i xicotets, la primera degustació de la setmana: llonganisses, xoriços i botifarres, patrocinat per Carnisseria Xarcuteria Prades. Un any més, un èxit de participació.
Arribava l’hora de conéixer el veredicte dels premis. Amb la xaranga que ens havia acompanyat tot el dia, eixírem cap a la plaça Major amb l’esperança de tornar carregats amb algun valuós obsequi. No va haver-hi sort i el màxim guardó tot i que va estar molt prop, finalment va passar de llarg. Però ens enduguérem dos bons obsequis: sisé premi per a la nostra gaiata infantil, ‘Jocs d’Infantesa’, i segon premi per a la nostra gaiata, ‘Lloeu la llum infinita’. Tot i que la somniàvem guanyadora, en la Magdalena del 2019 la Gaiata de la Ciutat no serà Sequiolera.
Dues vegades per tant van haver de pujar a l’escenari Àgueda, Nagore, Iker i Elisabeth, a arreplegar de mans de les Reines de les Festes, Carla i Lucia, els premis que ens van atorgar. El dur treball de tot l’any, va tenir la seua recompensa.
Tot i que no havíem guanyat, en aplegar al sector vam celebrar els guardons amb un Castell de focs. Vam tenir a més l’alegria de rebre la visita i l’abraçada calorosa dels amics de la Falla el Garbó de Borriana, al Barri València, que ens van voler acompanyar en una nit tan especial.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*