IV Concurs de Pesca Sequiol

Per quart any consecutiu, el Port Pesquer del Grau de Castelló, era testimoni del Concurs de Pesca que el Club El Gregal i la Gaiata 15 Sequiol organitzen conjuntament.
En aquesta edició, prenien part del Concurs seixanta-cinc concursants de categoria única, en concret sènior, és a dir, majors de setze anys. I entre ells, els Sequiolos Bartolo Molina, Javier Queral, Armando Breva i Javi Rodríguez, demostrant que són uns experts en l’art de la canya i el sedal.
Des de les set del matí fins a la una de migdia, tots els concursants es concentraren al màxim en treure el nombre més gran de peixos. Després de les corresponents mesures, distingint peix selecte i altres varietats, finalment resultava guanyador el Sequiolo Armando Breva, seguit d’un altre membre de la nostra comissió, Javier Rodríguez.
L’entrega de premis corresponia a les Madrines i Presidents de la Gaiata 15 Sequiol, Beatriz Belenguer, Teresa Doumere i Marcos Rodríguez, acompanyats per la Presidenta Elisabeth Breva.
Cal dir que el Club de Pesca el Gregal, feia entrega d’un ram de flors a Beatriz, i una canya de pescar amb carret als xiquets, Teresa i Marcos, perquè el pròxim mes en facen ús a l’Escola de Pesca que, una vegada més organitzen conjuntament les dues associacions.
Un fantàstic matí el que vam poder gaudir al costat de la mar i immersos ja en les festivitats en honor a Sant Pere, patró dels mariners.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*