INAUGURACIÓ PESSEBRE SEQUIOLER

Dins del programa d’activitats que desenvolupem a la nostra associació sequiolera, hi ha la de construir, a la nostra seu social, un Betlem Tradicional.
Aquesta activitat és la més antiga del Sequiol ja que es va iniciar el Nadal del 1998. Des de llavors, l’equip del Sequiol prepara i dissenya el naixement que es muntarà. A principis de desembre, es posen fil a l’agulla per donar forma al que, fins ara, només són idees i plantejaments.
Així, passat el pont de la Immaculada, l’equip comença a preparar la base del nostre Betlem, creant espais, construint cases, decorant figuretes… una infinitat de detalls que, de mica en mica, donaran cos al Naixement Sequioler.
Un cop finalitzat el pessebre, arriba el moment d’inaugurar-lo, i és clar, les nostres Madrines Adriana i Lucia i el nostre president infantil Carlos, van obrir aquest acte més contents que mai, acompanyats de tota la seva comissió sequiolera.
Seguidament, acompanyem aquest bonic moment d’una pica-pica i una mica de música nadalenca.
Mentrestant, els nostres càrrecs 2023 van anar lliurant a cada família sequiolera la carta de felicitació per a les festes nadalenques.

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*