Inauguració Exposició Maquetes Gaiates XIV Edició del concurs Ciutat de Castelló

Una vegada elegides les maquetes guanyadores per part del jurat expert, era l’hora d’inaugurar l’exposició de totes les gaiates presentades al concurs per part dels col•legis i instituts de la nostra ciutat.
Així, el dissabte onze de març de matí, al museu etnològic de Castelló, es procedia a l’apertura de l’exposició a tots els castellonencs. I les persones encarregades d’aquesta inauguració foren, ni més ni menys, que les Regines de les festes Estefania i Berta, i els nostres càrrecs per a la Magdalena de 2017, Beatriz, Teresa i Marcos, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i una nombrosa representació de la nostra Comissió Sequiolera.
Però el protagonista del matí va ser, sense cap dubte, el guanyador de la XIV Edició del Concurs de Maquetes de Gaiata “Ciutat de Castelló”, el xiquet Javier Godes Martí, alumne de sisé de primària en el CEIP Isidoro Andrés, amb la maqueta que porta per lema “L’Esclat de la Magdalena”.
La Regidora de Festes i el Regidor d’Esports entre altres membres de la Corporació Municipal, el President de la Junta de Festes, el President d’Honor de la Gaiata 15 Sequiol, el President del Centre Aragonés, la Cap de RRHH de Carrefour Castelló, patrocinador principal del concurs, amics d’altres Gaiates i Ens Vinculats, moltíssima gent va voler apropar-se fins al Museu per a observar de prop l’obra dels artistes gaiaters més joves de la nostra ciutat.
I per tal d’amenitzar l’acte, un any més vam contar amb la presència i la música de la Secció de Dolçaina i Tabal del Sequiol.
A partir d’ara i fins a l’últim dia de les Festes de la Magdalena, l’exposició romandrà oberta per al gaudi de xiquets i adults. Un any més, la Gaiata 15 Sequiol ha fet realitat el seu desig de potenciar el coneixement i la difusió del símbol diferenciador de les nostres Fes

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*