Inauguració Exposició Maquetes Gaiates a Carrefour

L’estiu del 2016 passava a formar part important de la història de la Gaiata 15 Sequiol, en realitzar-se per primera vegada una exposició de les maquetes guanyadores del Concurs de Maquetes de Gaiata Ciutat de Castelló organitzat per la nostra associació, a les instal•lacions de Carrefour a l’avinguda de la Mar.
Tan gran havia estat l’èxit de l’exposició, que en juny del 2017 es repetia amb una aposta encara més forta per la difusió de la figura de la gaiata. “Llums de Bressol”, la gaiata que el tercer diumenge de Quaresma havia desfilat majestuosa pels carrers de Castelló com a monument infantil de Sequiol, guanyadora del quart premi de gaiates infantils, eixia de nou al carrer per tal de presidir l’exposició de maquetes de gaiata al Centre Comercial Carrefour.
Un esdeveniment que es feia possible gràcies a l’esforç de moltíssima gent, però especialment gràcies al Director d’aquest Centre Comercial. Javier González Yuste, Sequioler de l’Any 2017, havia ficat tota la seua implicació per tal que la segona edició de l’exposició fóra una realitat.
Aplegat el moment de la inauguració, una àmplia representació de la Comissió Sequiolera es traslladava fins a Carrefour, amb els seus càrrecs 2017 al capdavant, Beatriz Belenguer, Teresa Doumere i Marcos Rodríguez, acompanyats per la Presidenta Elisabeth Breva.
En un important gest de suport a la Gaiata, assistia la Regina de les Festes de la Magdalena 2017, Estefania Climent, acompanyada pel President de la Junta de Festes Juanvi Bellido, així com amics i representants de les gaiates Fadrell, Portal de l’Om i Sensal.
A partir d’avui i al llarg de tot un mes, aquella gent que visita la nostra terra per tal d’estiuejar i gaudir d’un merescut descans laboral, tindrà l’oportunitat de descobrir allò que ens diferencia de les festes que es celebren a la resta del món, la Gaiata.

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*