Inauguració Exposició Maquetes Gaiates a Carrefour

Per tercer any consecutiu, les maquetes guanyadores del Concurs de Maquetes de Gaiata Ciutat de Castelló organitzat per la nostra associació, es traslladaven a les instal•lacions de Carrefour a l’avinguda de la Mar. Al capdavant de l’exposició, en una forta aposta per la difusió de la figura de la gaiata, “Jocs d’Infantesa”, el monument infantil de Sequiol la Magdalena 2018, eixia de nou al carrer per tal de presidir l’exposició de maquetes de gaiata al Centre Comercial Carrefour.
Un esdeveniment que es feia possible gràcies a l’esforç de moltíssima gent, però especialment gràcies al Director d’aquest Centre Comercial. Javier González Yuste, Sequioler de l’Any 2017, havia ficat tota la seua implicació per tal que la tercera edició de l’exposició fóra una realitat.
Aplegat el moment de la inauguració, una àmplia representació de la Comissió Sequiolera es traslladava fins a Carrefour, amb els seus càrrecs 2018 al capdavant, Àgueda Ibars, Nagore Garcia i Iker Miralles, acompanyats pel vicepresident Víctor Orozco.
Amics i representants de la Federació Gestora de Gaiates, les gaiates Fadrell, Hort dels Corders, i Portal de l’Om, ens van acompanyar en una cita tan entranyable per a Sequiol.
A partir d’aquell dia i al llarg de tot un mes, aquella gent que visita la nostra terra per tal d’estiuejar i gaudir d’un merescut descans laboral, tindria l’oportunitat de descobrir allò que ens diferencia de les festes que se celebren a la resta del món, la Gaiata.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*