Inauguració Exposició Maquetes Gaiates a Carrefour

Fa ja quatre anys que l’associació cultural Gaiata 15 Sequiol va fer una aposta decidida per la difusió de l’element diferenciador de les nostres festes, aquell que ens identifica, la Gaiata. I quin millor aparador que aquell que ens ofereix Carrefour, un dels patrocinadors del Concurs de Maquetes de Gaiata Ciutat de Castelló que organitza la nostra associació, donat que pel seu centre comercial desfilen a diari milers de persones. Gent de casa i sobretot gent de fora.
Així, les maquetes guanyadores de les quinze edicions anteriors del concurs escolar, es traslladaven a les instal•lacions de Carrefour a l’avinguda de la Mar. Un esdeveniment que es feia possible gràcies a l’esforç de moltíssima gent, però especialment gràcies al Director d’aquest Centre Comercial. Javier González Yuste, Sequioler de l’Any 2017, havia ficat tota la seua implicació per tal que la quarta edició de l’exposició fóra una realitat.
Aplegat el moment de la inauguració, una àmplia representació de la Comissió Sequiolera es traslladava fins a Carrefour, amb els seus càrrecs infantils 2019 al capdavant, Natalia Queral i Marc Osorio, acompanyats per la presidenta Elisabeth Breva.
Amics i representants de la Federació Gestora de Gaiates, les gaiates Brancal de la Ciutat, Fadrell, Portal de l’Om i Grau, ens van acompanyar en una cita tan entranyable per a Sequiol.
A partir d’aquell dia i al llarg de tot un mes, aquella gent que visita la nostra terra per tal d’estiuejar i gaudir d’un merescut descans laboral, tindria l’oportunitat de descobrir allò que ens diferencia de les festes que se celebren a la resta del món, la Gaiata.

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*