IMPOSICIÓ DE BANDES MAGDALENA 2023

El capvespre del dissabte 17 de Setembre, va ser la data per a l’acte d’imposició de bandes a la reina de les festes 2023, *Selene Tarín Alegre.
Els escenaris i protocols idèntics als del dia anterior amb motiu de la imposició de bandes, és a dir, en primer lloc recepció en el saló de plens de l’Ajuntament a reina, dames de la ciutat i madrines per a formar posteriorment la comitiva que transcorrent pels carrers cèntrics de la ciutat arribaria fins al Teatre Principal, lloc on es va celebrar aquest acte.
En primer lloc van desfilar les padrines pel corredor central del pati de butaques fins a arribar a l’escenari, adequat per a l’ocasió, i entre les padrines, la nostra padrina 2023, Adriana Llopis Pascual. Després va arribar el torn de les Dames de la ciutat, per a finalitzar amb l’arribada a l’escenari i d’aquesta manera completar el mateix, de la reina 2023, *Selene.
L’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, va ser l’encarregada d’imposar els acreditatius tant a reina, com a dames de la ciutat i padrines, banda verda i pergamins juntament amb les flors van donar el colorit a l’escenari del coliseu de la plaça de la Pau. La *sequiola *Agueda *Ibars Agramunt, Dama de la ciutat de les anteriors *edidicones *asistiò a l’esdeveniment que donava per finalitzat el seu cicle fester.
Les paraules de l’alcaldessa, van posar el colofó al primer gran acte protocol·lari de les festes 2023.
Com és tradicional, la festa va finalitzar en un sopar organitzat per la Gestora de *gaiatas en els salons del Club Nàutic de Castelló que serveix com a homenatge al món de la festa i especialment als seus màxims representants.

Fotos cortesía MUPHY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*