IMPOSICIÓ DE BANDES INFANTIL 2024

Arriba el mes de setembre i amb ell arriben tots els principis, i com mana la tradició, és el moment d’oficialitzar i de nomenar i presentar a la ciutat tots els nous representants per a la Magdalena 2024.

Per això, el passat divendres 8 de setembre, es van imposar les bandes que van acreditar les màximes representants infantils de les Festes de Castelló 2024, i amb ella també la Reina Infantil, Vega Torrejón.

Així doncs, la vesprada va començar amb la desfilada encapçalada pel grup de dolçainers i tabaleters, que van marcar musicalment el pas als nostres nens i nenes, sortint des de l’Ajuntament amb destinació al Teatre Principal.

Un cop allà, començava l’acte amb la Presentadora Natalia Collazos, Reina Infantil de les Festes de Castelló 2019.

Els primers en rebre la insígnia acreditativa, que va lliurar l’Alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, van ser els Presidents i la Presidenta Infantils 2024.

Un a un van anar sortint per aquest gran passadís, el passadís dels somnis i les il·lusions, entre ells, va rebre la insígnia acreditativa com a President Infantil del Sequiol 2024, Victor Lopez Porcar.

Seguidament va començar el torn de les Madrines Infantils, que van obtenir les seves bandes blanques, entre elles la va rebre la nostra Madrina Infantil, Leyre Salinas Valls.

Arribava el torn de les Dames de la Ciutat Infantil, que van rebre tant la banda blanca com el quadre de l’Ajuntament que les acredita com a tal, i el sequiol estava en abundància, ja que també va rebre una sequiolera aquest càrrec, Lucia Benedito Ordaz.

Finalment, va arribar el moment esperat per tothom, la imposició de banda, aquesta banda verda, que l’Alcaldessa va posar a la Reina Infantil de les Festes de Castelló 2024, Vega Torrejón i Garrote.

En acabar l’acte, la comissió vam anar a celebrar-ho sopant al Gambrinus, on vam poder acabar de gaudir d’aquest dia bonic i emocionant.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*