IMPOSICIÓ DE BANDES INFANTIL, Magdalena 2023

Al calendari festiu de la ciutat, hi ha unes dates claus, una d’elles i abans que començe el cicle de presentacions de gaiates al Palau de la Festa, és l’acte d’imposicions de bandes que acrediten les nostres reines i corts d’honor durant un nou exercici festiu.
Com és habitual, el Teatre Principal de la ciutat va acollir tots dos actes, precedits sempre per la recepció al saló de plens de l’Ajuntament per part de les autoritats a Reines, Dames de la Ciutat, Madrines, Madrines infantils acompanyades per presidents infantils i presidents de les diferents comissions gaiateres.
A la vesprada del divendres 16 de setembre, es va celebrar l’acte d’imposició de bandes infantils a la Reina Infantil Alejandra Saez Sisamón, i a les dames de la ciutat infantils, i imposició també de bandes acreditatives a les madrines infantils de sector com a components de la cort d’honor de la reina infantil i com no, per a la nostra preciosa madrina infantil Lucía Benedito Ordaz.
Prèviament, van rebre el seu merescut homenatge els presidents infantils, entre els quals hi havia Carlos Benedito Ordaz, en forma de pergamí entregat de mans de l’alcaldessa de la ciutat Amparo Marco qui va ser l’encarregada d’imposar les bandes blanques que acreditaven les madrines com a cort de honor de la reina infantil i de les dames de la ciutat infantils.
En primer lloc a la nostra reina infantil Alejandra Saez Sisamón, amb la banda verda, i seguidament a la nostra madrina infantil Lucía Benedito Ordaz, amb la banda blanca.
Després de l’acte d’acreditació de bandes a la nostra reina infantil Alejandra, van acomodar la reina amb el coixí, i aquest va ser posat per un gran company i amic, Marc Osorio Cazorla, president infantil de la Magdalena 2019, i pregoner infantil de la passada Magdalena 2020, qui com no, va fer aquell simple acte d’acomodar els peus de la reina infantil, en un cúmul d’aplaudiments i somriures.
El discurs de l’alcadesa va posar fi al primer gran acte protocol·lari de les festes 2023, i amb el qual Sequiol se sent molt orgullós pels nostres petits Lucía i Carlos, i molt honrat per la nostra reina Alejandra, els qui ho van protagonitzar.
Com és tradició, la Gaiata 15 Sequiol va celebrar un sopar al Restaurant Gambrinus de Castelló, començant així les noves aventures per a aquestes festes.

Fotos cortesía MUPHY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*