Imposició de Bandes Infantil 2017

En el calendari festiu de la ciutat, hi ha unes dates que són claus. Una d’elles, i abans que comence el cicle de presentacions de gaiates, és l’acte d’imposicions de bandes en el Teatre Principal, que acrediten a les nostres Reines i Corts d’Honor durant un nou exercici festiu.

Com és habitual en els últims anys, el Teatre Principal de la ciutat va acollir tots dos actes, precedits sempre per la recepció en el saló de plens de l’Ajuntament per part de les autoritats a Reines, Dames de la Ciutat, Madrines, Madrines Infantils acompanyades per Presidents Infantils i Presidents de les diferents comissions gaiateres.

En la vesprada del divendres 9 de setembre, es va celebrar l’acte d’imposició de bandes a la Reina Infantil Berta Montañes Selma, a les Dames de la Ciutat, i imposició també de bandes acreditatives a les Madrines de sector com a components de la cort d’honor de la Reina, i com no, per a la nostra Madrina Infantil Teresa Doumere Fabregat.

Prèviament, van rebre el seu merescut homenatge els Presidents Infantils, entre els quals estava Marcos Rodríguez Manteca, en forma de pergamí lliurat per part de l’alcaldessa de la ciutat Amparo Marco, qui va estar l’encarregada d’imposar les bandes blanques que acreditaven a les Madrines com a cort d’honor de la Reina, i que per primera vegada porten l’escut de cada gaiata. Va imposar també les bandes blanques a les Dames de la Ciutat i finalment a Berta la banda verda que l’acredita com la Reina Infantil de l’any 2017.

L’acte va seguir amb el protocol tradicional, amb lliurament de detalls florals. El discurs de l’alcaldessa va posar la rúbrica a un acte emotiu i especial per als més xicotets, per al futur de les nostres festes.

 

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*