Imposició de Bandes a la Reina Infantil i la seua Cort d’Honor

Després d’una setmana frenètica, carregada d’actes d’acomiadament i de benvinguda,  el colofó el ficaria la celebració d’un dels actes més importants a l’inici de cada cicle fester. El camí cap a la Magdalena 2020 acabava d’arrancar i era el moment d’entregar la banda acreditativa del seu càrrec, a les Reines de les Festes per a la Magdalena 2020 i les seues Corts d’Honor, és a dir, Dames de la Ciutat i Madrines de les diferents Comissions de Sector Gaiateres.

Primer era el torn dels més xicotets, els màxims representants dels xiquets i xiquetes de Castelló en les seues festes fundacionals. Tot i que estava prevista l’habitual i emotiva desfilada des de la Plaça Major fins al Teatre, Sant Pere va decidir menejar els mobles i aplegada l’hora senyalada, l’aigua va fer acte de presència amb massa força per poder dur a terme la desfilada.

La recepció doncs dels xiquets festers es traslladava a l’interior del Teatre Principal, i va resultar igualment molt emotiva per l’alegria i la grandíssima il·lusió de tots els protagonistes de la nit.

Una vegada tots ells van estar preparats, amb un teatre abarrotat de gent i amb un escenari magníficament decorat amb la sobrietat i l’elegància que l’ocasió requeria, primer van ser els Presidents Infantils els que van accedir al mateix, on l’Alcaldessa, Amparo Marco, la Presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma, i el President de la Federació Gestora de Gaiates, Esteban Gual, els esperaven per tal de fer-los entrega del pergamí acreditatiu del seu càrrec i de la insígnia d’or de la Gestora de Gaiates.  Entre ells, el màxim representant sequioler, Manel Rubio Llambrich, nerviós i content a parts iguals, feia esclatar els aplaudiments del públic.

A continuació les xiquetes, les Madrines Infantils de totes les Gaiates, van anar desfilant una a una pel passadís central fins a l’escenari. La màxima representant sequiolera, Alejandra Sáez Sisamón, accedia a l’escenari somrient, irradiant felicitat pels quatre costats.

Una vegada completat l’escenari amb la presència de les Madrines, aplegava el torn de les Dames de la Ciutat infantils i, finalment, la Reina Infantil Gal·la Calvo Santolaria, tancava la desfilada amb tot el teatre ficat en peu i els acords de la Banda Municipal de Música sonant en directe.

Per segon any consecutiu, l’Alcaldessa de la Ciutat Amparo Marco ficava sobre el pit de totes les xiquetes la seua anhelada banda en el moment d’accedir a l’escenari. També en aquest mateix moment, la Presidenta de la Junta de Festes Noelia Selma, entregava flors a les protagonistes, de manera que quan la Regina Infantil va seure sobre el seu tron reial, l’escenari va acabar d’omplir-se de color, alegria i festa. Un escenari que després de les paraules de la màxima representant de la Corporació Municipal a tots els protagonistes de la nit, començaria a desfer el seu encanteri.

Finalitzat l’acte protocol·lari i després de les obligades fotos per al record, la gran família sequiolera es reunia en un conegut i cèntric hotel, per tal de felicitar a Alejandra i Manel, i celebrar amb ells un dia tan especial per als xiquets i les seues famílies.

Fotos cortesía Gaiata 15 Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*