Imposició de Bandes a la Reina Infantil i la seua Cort d’Honor

El mes de setembre arranca cada any amb la celebració de l’aniversari de la nostra Ciutat, aquest any el 767è. Una Ciutat orgullosa i enamorada de les seues tradicions i les seues festes. El camí cap a la Magdalena 2019 acabava d’arrancar i era el moment de celebrar uns dels actes més importants de cada cicle fester.
Era el moment d’entregar la banda acreditativa del seu càrrec, a les Reines de les Festes per a la Magdalena 2019 i les seues Corts d’Honor, és a dir, Dames de la Ciutat i Madrines de les diferents Comissions de Sector Gaiateres.
Primer era el torn dels més xicotets, els màxims representants dels xiquets i xiquetes de Castelló en les seues festes fundacionals. El seu dia gran començava amb la concentració a la plaça Major de Madrines i Presidents Infantils de totes les Gaiates, juntament amb les Dames de la Ciutat i la Reina Infantil Natalia.
A l’Ajuntament, es produïa la tradicional recepció al Saló de Plens per part de l’Alcaldessa, on es procedia a l’entrega de la insígnia del Patronat de Festes als membres de la recentment escollida Junta de Festes.
Un poc més tard, la desfilada fins a un dels edificis més emblemàtics de la nostra Ciutat, el Teatre Principal, va estar carregada de molta emotivitat per l’alegria i la grandíssima il•lusió de tots els protagonistes de la nit.
Una vegada tots els protagonistes de la nit van estar preparats, amb un teatre abarrotat de gent i amb un escenari magníficament decorat amb la sobrietat i l’elegància que l’ocasió requeria, primer van ser els Presidents Infantils els que van accedir al mateix, on l’Alcaldessa, Amparo Marco, la Presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma, i el President de la Federació Gestora de Gaiates, Esteban Gual, els esperaven per tal de fer-los entrega del pergamí acreditatiu del seu càrrec i de la insígnia d’or de la Gestora de Gaiates. Entre ells, el màxim representant sequioler, Marc Osorio Cazorla, nerviós i content a parts iguals, mostrant la seua gran simpatia.
A continuació les xiquetes, les Madrines Infantils de totes les Gaiates, van anar desfilant una a una pel passadís central fins a l’escenari. La màxima representant sequiolera, Natalia Queral Asencio, accedia a l’escenari somrient, irradiant felicitat pels quatre costats.
Una vegada completat l’escenari amb la presència de les Madrines, aplegava el torn de les Dames de la Ciutat infantils i, entre elles, Nagore García Miravet, Madrina Infantil de la Gaiata 15 la Magdalena 2018, amb la seua gran simpatia.
La Reina Infantil Natalia Collazos Rovira tancava la desfilada amb tot el teatre ficat en peu i els acords de la Banda Municipal de Música sonant en directe.
Com a novetat aquest any, l’Alcaldessa de la Ciutat Amparo Marco ficava sobre el pit de totes les xiquetes la seua anhelada banda en el moment d’accedir a l’escenari. També en aquest mateix moment, la Presidenta de la Junta de Festes Noelia Selma, entregava flors a les protagonistes, de manera que quan la Regina Infantil va seure sobre el seu tron reial, l’escenari va acabar d’omplir-se de color, alegria i festa. Un escenari que després de les paraules de la màxima representant de la Corporació Municipal a tots els protagonistes de la nit, començaria a desfer el seu encanteri.
Finalitzat l’acte protocol•lari i després de les obligades fotos per al record, la gran família sequiolera es reunia en un conegut restaurant del barri de la Panderola, per tal de felicitar a Natalia i Marc, i celebrar amb ells un dia tan especial per als xiquets i les seues famílies.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*