Imposició de Bandes a la Reina i la seua Cort d’Honor

Amb la ressaca de la gran nit viscuda el dia anterior, on els més xicotets rebien les bandes i els pergamins acreditatius dels seus càrrecs en l’incomparable marc del Teatre Principal, i de mans de l’Alcaldessa, aplegava el moment de rendir homenatge a la dona castellonera, de donar pas novament al protocol, a la paraula convertida en galania, i fer tronar els masclets que anuncien que el camí cap a les nostres festes ha tornat a començar.
Com el dia anterior, amb motiu de les obres de remodelació de l’Ajuntament, no va ser possible la tradicional recepció al Saló de Plens per part de l’Alcaldessa. Així, una vegada reunides a la plaça Major les Madrines de totes les Gaiates, juntament amb les Dames de la Ciutat i la Reina de les Festes Carla, començava la desfilada cap al Teatre Principal. Una desfilada carregada de bellesa, elegància i molta emotivitat per la grandíssima il•lusió de totes les protagonistes de la nit, orgulloses de representar a la Ciutat de Castelló i els seus barris.
Ja dins del Teatre Principal, un dels edificis més emblemàtics del nostre poble, es seguia un guió similar al del dia anterior. Amb un escenari magníficament decorat amb la sobrietat i l’elegància que l’ocasió requeria, les Madrines de totes les Gaiates, van anar desfilant una a una pel passadís central fins a l’escenari. La Madrina Sequiolera per a la Magdalena de 2018, Àgueda Ibars Agramunt, accedia a l’escenari bellíssima, somrient, i orgullosa de representar al barri de la Panderola.
Una vegada totes les Madrines dels diferents sectors gaiaters ocupaven el seu seient, l’escenari continuà completant-se amb la presència de les Dames de la Ciutat, entre les quals es trobava la sequiolera Beatriz Belenguer Mercé, Madrina de la Gaiata 15 la passada Magdalena 2017, radiant, que complia el seu somni de tornar a formar part de la Cort de la Reina com ho va fer de xicoteta. La Reina de les Festes per a la Magdalena de 2018, Carla Bernat Pascual, tancava la desfilada i completava un impressionant escenari, entre els forts aplaudiments del públic ficat en peu.
Tot seguit, l’Alcaldessa de la Ciutat Amparo Marco ficava sobre el pit de totes les xiques la seua anhelada banda. Després, el President de la Junta de Festes Juanvi Bellido, entregava un ram de flors a cadascuna de les dones castelloneres per tal que l’escenari acabara d’omplir-se de color i bellesa. Un escenari que després de les paraules de la màxima representant de la Corporació Municipal a totes les protagonistes de la nit, es desfeia a poc a poc baix els forts aplaudiments del públic present.
Finalitzat l’acte protocol•lari i després d’innumerables fotos per al record, la gran família festera es reunia en un conegut restaurant del Districte Marítim per tal de celebrar que l’inici del nou cicle fester, ara sí, era una realitat. Madrines, Presidents, Madrines Infantils, Presidents Infantils, Dames de la Ciutat, Reines de les Festes, i les seues famílies, amb la Junta de Festes, Patronat de Festes i la Corporació Municipal, junts per celebrar un cap de setmana tan especial a la gran família de la Festa.
Junts cap a la Magdalena de 2018, la de Beatriz, Àgueda, Nagore i Iker. Amb la nostra presidenta Elisabeth al capdavant i tots els sequiolos abrigallant-los. Moltíssimes Felicitats!

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C Gaiata 15 “sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*