Imposició de Bandes a la Reina i la seua Cort d’Honor

Després de la gran festa dels xiquets, aplegava el moment de rendir homenatge a la dona castellonera, de donar pas novament al protocol, a la paraula convertida en galania, i fer tronar els masclets que anuncien que el camí cap a les nostres festes ha tornat a començar.

Una vegada reunides a la plaça Major les Madrines de totes les Gaiates, juntament amb les Dames de la Ciutat i la Reina de les Festes Carmen, començava la desfilada cap al Teatre Principal. Una desfilada carregada de bellesa, elegància i molta emotivitat per la grandíssima il·lusió de totes les protagonistes de la nit, orgulloses de representar a la Ciutat de Castelló i els seus barris.

Ja dins del Teatre Principal, un dels edificis més emblemàtics del nostre poble, es seguia un guió similar al del dia anterior. Amb un escenari magníficament decorat amb la sobrietat i l’elegància que l’ocasió requeria, i amb la Banda Municipal de Música tocant en directe, les Madrines de totes les Gaiates, van anar desfilant una a una pel passadís central fins a l’escenari. La Madrina Sequiolera per a la Magdalena de 2020, Lourdes Climent Moreno, accedia a l’escenari bellíssima, somrient i orgullosa de representar al barri de la Panderola.

Des d’un lateral de l’escenari, la seua germana Estefania Climent Moreno, conduïa magistralment l’acte, mantenint la tradició establerta fa uns anys segons la qual la Regina de dues edicions anteriors és l’encarregada de presentar la Imposició de bandes a la nova Regina i la seua Cort d’Honor.

Una vegada totes les Madrines dels diferents sectors gaiaters ocupaven el seu seient,  l’escenari continuà completant-se amb la presència de les Dames de la Ciutat. I en aquesta ocasió la Gaiata 15 tornava a estar magníficament representada amb la seua madrina de 2018, Àgueda Ibars Agramunt, guapíssima i molt contenta per tenir el privilegi de formar part de la Cort d’Honor de la Reina.

Tancava la desfilada la Reina de les Festes per a la Magdalena de 2020, Carmen Molina Ramos, completant un impressionant escenari, entre els forts aplaudiments del públic ficat en peu.

Com el dia anterior, l’Alcaldessa de la Ciutat Amparo Marco havia anat ficant sobre el pit de totes les xiques la seua anhelada banda, quan aquestes havien anat accedint a l’escenari. En eixe mateix moment, la Presidenta de la Junta de Festes Noelia Selma, entregava un ram de flors a cadascuna de les dones castelloneres per tal que l’escenari acabara d’omplir-se de color i bellesa. Un escenari que després de les paraules de la màxima representant de la Corporació Municipal a totes les protagonistes de la nit, es desfeia a poc a poc baix els forts aplaudiments del públic present.

Finalitzat l’acte protocol·lari i després de les obligades fotos per al record, la gran família festera es reunia en un conegut restaurant del Districte Marítim per tal de celebrar que l’inici del nou cicle fester, ara sí, era una realitat. Madrines, Presidents, Madrines Infantils, Presidents Infantils, Dames de la Ciutat, Reines de les Festes, i les seues famílies, amb la Junta de Festes, Patronat de Festes i la Corporació Municipal, junts per celebrar un cap de setmana tan especial a la gran família de la Festa.

Junts cap a la Magdalena de 2020, la de Lourdes, Alejandra, Manel i Àgueda. Amb la nostra presidenta Elisabeth al capdavant i tots els sequiolos abrigallant-los. Moltíssimes Felicitats!

Fotos cortesía Ediciones Digitales Muphy

Fotos cortesía Comision

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*