II Torneig de Pàdel Solidari Sequiol a benefici de Afanias Castelló

 

Per segon any consecutiu, l’associació cultural Gaiata 15 Sequiol, s’embarcava a organitzar el II Torneig de Pàdel, aquest esdeveniment solidari-esportiu, per a col·laborar amb una de les entitats castelloneres amb més arrelament en la nostra societat que s’ocupa de promoure, atendre i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seues famílies, des de la seua fundació, en 1965. Un esdeveniment que comptava amb el patrocini de FACSA, Fundació Caixa Castelló, Patronat d’Esports de Castelló, Cano Lopera, Maquiver, Vestuarios Rubio, Periódico Mediterranio i Diputació de Castelló; a més de la col·laboració de La Plana Sport Castellón, El Corte Ingles, Coca-Cola, Surfers Castellón, Lexus, Pádel Nuestro Castellón, CPS Academy, Láser Combat, Decathlon, Som Festival, María Griñó, La Peonza, Manuel Cuellar Joyería, C E Castelló, TAU Castellón – Amics del Básquet, Verdeflor, Carnicería Prades, Lino Restaurante, Gremi de Forners de Castelló, Marca Print, Trofeos Molina, Gauss centro de estudios y StemBox, Cítricos Pellicer, Bolumar, Espectáculos Levante, Todojuguete, DJ Cartermusic i Centro de Fisioterapia FISIO SALUD

Fotos cortesía COMISIO

La data elegida per al torneig, dissabte 15 d’abril, va començar amb un dia radiant, assolellat, espectacular per al desenvolupament de l’activitat física a l’aire lliure i per a gaudir d’una immillorable jornada solidària en companyia d’amics.

A les nou del matí, en les instal·lacions de La Plana Sport, s’obria la recollida d’acreditacions i del pack de regal (samarreta, sac i clauer commemoratiu de la segona edició) per als i les components de les trenta-dues parelles inscrites per a disputar el torneig; així com la retirada dels tiquets de reserva per a quants van voler acompanyar-nos en aquesta jornada, degustant les paelles solidàries, patrocinades per la Fundació Caixa Castelló, i magníficament cuinades per l’equip d’esdeveniments Sequiol.

Un èxit de convocatòria que va reunir moltíssima gent del món cultural, festiu i social de la ciutat que va voler col·laborar amb aquesta iniciativa del Sequiol. Així, entre les parelles participants es va comptar amb la presència de representants de les Gaiates, 5 Horts del Corders, 6 Farola-Ravalet, 8 Portal de l’Om i 14 Castalia -lògicament també de Sequiol, amb la seua Presidenta com a jugadora- a més d’altres ens festius, com la colla del Rei Barbut. També es van animar amb la pala, representants de la política com Sergio Toledo, regidor de l’Ajuntament de Castelló o Noelia Selma i Paco Cabañero, membres de la candidatura municipal popular.

Fotos cortesía COMISIO

Entre el nombrós públic que va abarrotar les instal·lacions, destacar les visites dels regidors de l’Ajuntament de Castelló, Omar Braina, Octavio Traver, Susana Fabregat o Luciano Ferrer i, del Consell Rector del Patronat de Festes, Arantxa Miralles. O els representants del Gremi de Forners, Cesar Solsona, mestre major, Joan Miravete, vicepresident i Susana Pérez, secretària; així com la nodrida representació de Afanias Castelló amb el seu President, Héctor Redó i el Gerent, Francisco Gil.

Amb puntualitat anglesa, es va donar inici pròpiament a la competició, a les deu del matí. Els huit grups de quatre equips, van començar a disputar les seues partides en format torneig americà -això és, en cada grup juguen tots contra tots, tres partides- classificant-se, la parella amb major nombre de victòries, a disputar el quadre final, que es desenvoluparia en jornada vespertina. Així, es van classificar per a disputar el quadre final les parelles conformades per:

grup 1: Elena Tirado Pascual i Manuel Sos Tirado

grup 2: Jesús Redón i Jorge Flecha Mora

grup 3: Rafa Alabau i José Bollado

grup 4: Omar Sales Lleó i Iván Guzmán García

grup 5: Adrian Robles Gallen i Rubén Simón Úbeda

grup 6: Jaime Calderón Benítez i Rafael Bernal Mohedano

grup 7: Esteban Gual Ibáñez i Francisco Vilar Moreno

grup 8: Jorge Menero Rubira i Jose García García

Fotos cortesía COMISIO

Aquesta primera fase, va donar pas al menjar solidari. Més de 200 comensals van gaudir de la paella solidària.

I després del recés gastronòmic, es va reprendre la competició amb el sorteig del quadre final que va quedar de la següent manera: guanyadors del grup 5 contra guanyadors del grup 6; guanyadors del grup 7 contra guanyadors del grup 8; guanyadors del grup 1 contra guanyadors del grup 2 i guanyadors del grup 4 contra guanyadors del grup 5. La disputa dels els partits de quarts i semifinals va oferir el següent resultat.

Semifinalistes les parelles formades per Rafa Alabau – José Bollado i Jorge Menero Rubira – Jose García García

 

Per a la final quedava emplaçades les parelles formades per Adrián Robles i Rubén Simón contra Elena Tirado Pascual i Manuel Sos Tirado

Abans de disputar-se la final, es va procedir a realitzar la rifa solidària amb tots els regals donats per les empreses i entitats col·laboradores. Per a això, la Presidenta de l’associació, Elisabeth Breva, al costat de les Madrines. Adriana Llopis i Lucia Benedito, i el President Infantil, Carlos Benedito, van anar extraient les paperetes premiades i entregant els regals.

I, sobre les set de la vesprada, es va donar inici a la gran final. Un disputadíssim partit que es van emportar la parella formada per Adrián Robles Gallén i Rubén Simón Úbeda.

Amb el torneig ja decidit, va arribar l’hora de fer lliurament de les distincions als guanyadors. Per a aquests menesters també es comptava amb un fabulós speaker Pere Pau Montañes, qui va anar sol·licitant la presència de les parelles guanyadores, així com dels representants de les empreses patrocinadores, per a fer lliurament de les copes.

En primer lloc les parelles semifinalistes, van rebre la seua copes de mà de Benjamin Garcés, represetante de Maquiver S. L. i Marco Esteve, en representació de Cano Lopera.

Seguidament, la parella subcampiona, formada per Elena Tirado Pascual i Manuel Sos Tirado, van rebre les seues copes, de mà dels màxims representants de la Gaiata 15 Sequiol: Adriana, Lucia, Carlos i Elisabeth.

Tancant el capítol dels trofeus, la parella guanyadora, Adrián Robles Gallén i Rubén Simón Úbeda van rebre la copa de campions i els vals regale, de mans d’Elena llopis, en representació de FACSA.

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

I va arribar el moment solidari de la jornada. La fi de l’esdeveniment era recaptar el màxim possible per a lliurament a Afanias -recordar que aquesta quantitat era la suma de l’import de les inscripcions, dels tiquets de la paella solidària, de la rifa, de les aportacions realitzades en metàl·lic per empreses col·laboradores i pels ingressos efectuats en la fila zero pels qui, no podent assistir a l’esdeveniment, van voler col·laborar amb la causa solidària- Així, es va demanar la presència d’Héctor Redó, President de Afanias Castelló, a qui la President de la Gaiata 15 Sequiol, Elisabeth Breva, va fer lliurament del xec amb 3.100 euros, superant en 900 euros el recaptat en la I edició.

Fotos cortesía COMISIO

El President de Afanias Castelló, Héctor Redó, va prendre la paraula per a agrair a l’associació la seua bona organització en l’esdeveniment, així com a quants han fet possible recaptar aquesta important quantitat que ajudarà a aquesta associació en temps una mica delicats.

Va tancar l’acte la Presidenta de la Gaiata, Elisabeth Breva agraint a tots quants han fet possible aquest esdeveniment (participants col·laboradors, empreses, institucions…) i molt especialment a tota la gent de la comissió que s’ha involucrat directament en què aquesta segona edició fora tot un èxit; emplaçant a tots per a la III edició.

 

 

 

Una resposta a “II Torneig de Pàdel Solidari Sequiol a benefici de Afanias Castelló”

  1. Olga Caballero ha dit:

    Hola,

    Estoy viendo las fotos del torneo porque me gustaría tener un recuerdo, nos echaron muchas pero no salgo en ninguna jugando ni tampoco la foto previa de las parejas. Sí, me gustaría tener un recuerdo, de hecho, no hice ninguna con mi móvil, por la cantidad de fotos que estaban echando y confié en ello. Vais a subir más? o hay posibilidad de verlas, pedirlas o buscarlas por algún lado?
    Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*