I TORNEIG PADEL SEQUIOL

Comença una nova tradició a la Gaiata 15 Sequiol, un torneig de pàdel solidari en benefici d’Afanias Castellón, organitzat per la gaiata, sobretot pels joves, que van tindre la iniciativa d’ajuntar la festa amb l’esport, i els que van encertar de ple amb la idea.

 

Ben aviat, al Club Tennis Castelló, després de les inscripcions, van començar les primeres partides, on 32 parelles, disposades a donar-ho tot, van jugar durant tot el matí per aconseguir el trofeu, però sobretot per passar-ho bé. Entre les parelles jugadores, ens va venir a recolzar també la Reina de les Festes, Carmen Molina, que va vindre molt ben acompanyada.

 

Per dinar, els nostres fidels xefs sequiolers, ens van donar les forces necessàries amb una riquíssima paella preparada per a 160 comensals, i per postres unes bones i saníssimes taronges, de Cítrics Pellicer, per poder així continuar jugant a la tarda.

 

Arribada l’hora de les semifinals, vam tenir el gran honor de poder animar l’ambient amb la bona música del nostre amic d’EL SHOWMAN DEL SERRUCHO, que va estar acompanyat d’una nova estrella, Alejandro, un raper molt especial per a tots a qui segur que tornarem a veure rapejant.

Finalitzades les semis, en tercera posició van quedar les parelles formades per Rafa Alabau i José Bollado, i per altra banda, Ruben Campos i Jordi Lopez, a qui donem l’enhorabona per l’esforç fins a l’últim moment.

 

Abans d’arribar a l’esperada final del torneig, la madrina de la Gaiata, Lourdes Climent, va fer entrega del sorteig de la rifa solidària, on molts i diferents premis van treure més d’un somriure. I seguidament es va donar pas a la partida final, on jugaven les parelles formades per, pare i fill Enrique Carceller i Enrique Carceller, contra Jorge Menero i Jose Garcia.

Tot i haver estat un partit molt renyit, van quedar en el primer lloc la parella de Jorge Menero i Jose Garcia, els campions del primer torneig de pàdel Sequiol.

A tots els participants, els donem des d’aquí l’enhorabona per haver donat el millor de vosaltres fins al final, i a qui esperem veure el proper any.

 

Però això no hauria estat possible sense la col·laboració dels següents: gràcies als patrocinadors FACSA, Patronat d’Esports, Grupo Cano Lopera i Maquiver,S.L.U. per recolzar-nos al complet. Gràcies als col·laboradors El Corte Inglés, Coca Cola, Surfers Castelló, Lexus, Padelnuestro, Laser Combact, Padel Tennis Drive academy, VR Sport, Decathlon, Maria Griñó per les seves boniques làmines, laPeonza, el Periódico Mediterrani que sempre ens acompanya, l’Ajuntament de Castelló, a les precioses joies de Manuel Cuellar, al diaride ELMUNDO, al Futbol Club de Castelló, TAU Basket Club de Castelló els Amics, a Ana Cazorla, Verdeflor Floristeria per la preciosa planta, a Pa i Pastes Castelló, Lino restaurant, a TodoJuguete per la gran aportació a la rifa, a Marcaprint, Mariano Reina de teixits hostaleria, Carnisseria i Xarcuteria PRADES, a Grupo Zona, i a Levante de Castelló. Donar les gràcies també als representants dels patrocinadors que van vindre a fer entrega dels premis als jugadors. I sobretot, gràcies a la Presidenta de la gaiata, Elisabeth Breva, que va recolzar els joves i el projecte des del primer moment.

Fotos cortesía SEQUIOL

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*