I CONCURS INTERGAIATES – SEQUIOL

 

L’Associació Cultural Gaiata 15 Sequiol, ha programat, durant el mes de maig, el primer concurs InterGaiates de Guinyot i Futbolí -este últim en categoria infantil i absoluta-. La idea és fomentar la relació entre persones de les diferents comissions de sector, que compartisquen experiències, mentres es passa una estona agradable i divertit.

Esta primera edició ha comptat amb equips de, a més de la Gaiata organitzadora -Sequiol- de les Gaiatas 5 Hort dels Corders, 6 Farola-Ravalet, 8 Portal de l’Om, 10 El Toll i 19 La Cultural.

Ambdós competicions es van desenrotllar en dos grups que van jugar entre ells en format lligueta, passant a les semifinals els dos primers de cada una d’elles. Els guanyadors de les semifinals es van enfrontar en la gran final. Per a la confecció dels grups es va procedir a realitzar un sorteig previ en què les mans innocents del President de la Gestora, Carlos Chippiraz i de la Presidenta del Sequiol, Elisabeth Breva, van anar traient tots i cada un dels noms dels equips.

En el campionat de guinyot les partides es van desenrotllar al millor de 3 cotos Resultant semifinalistes les parelles:

  • Manolo Doumere i Alonso Fernández de la Gaiata 15
  • Vicente Voltes i Francisco Agramunt de la Gaiata 15
  • Tico Queral i Nacho Collados de la Gaiata 15
  • José Francisco Beltrán i Juan Gavara de la Gaiata 6

Estes dos últimes parelles van passar a la gran final, resultant guanyador d’esta primera edició la parella conformada per José Francisco Beltrán i Juan Gavara de la Gaiata 6

Quant al Futbolí, les partides es van disputar al millor de 3 partits i cada partit al millor de 3 boles. Es van jugar partits d’anada i de volta, resultant les parelles semifinalistes les següents:

CATEGORIA INFANTIL:

  • Carlos López i Xavi Queral de la Gaiata 15
  • Sergi Martí i Nicolás Rodríguez de la Gaiata 15

El equip guanyador d’esta primera edició va ser el conformat per Sergi Martí i Nicolás Rodríguez de la Gaiata 15

CATEGORIA ABSOLUTA:

  • Raúl Collazos i Domingo Morilla de la Gaiata 8
  • Roberto Belenguer i Álvaro Voltes de la Gaiata 15
  • Alfonso Fernández i Vicente Voltes de la Gaiata 15
  • Luis Rivas i Alejandro Breva de la Gaiata 15

Estos dos últims equips van disputar la gran final al millor de 5 partits -cada partit al millor de 3 boles-. Una final molt renyida doncs, a pesar que l’equip d’Alonso i Vicente es van avançar amb un 2–0, l’equip de Luis i Alejandro van saber remuntar fins a empatar la contesa a 2. I per a seguir amb la incertesa fins al final, en l’últim partit, s’empatava a un gol i es jugava la bola definitiva que, finalment, van convertir Luis i Alejandro, proclamant-se els vencedors d’esta primera edició del concurs.

El divendres 19 es va realitzar l’entrega dels trofeus a guanyadors, finalista i semifinalistes dels dos campionats. Esta vegada van ser els representants del Sequiol de la Magdalena 2017, Marcos Rodríguez, Teresa Doumere i Beatriz Belenguer, acompanyats de la Presidenta de la Gaiata, Elisabeth Breva i del President de la Gestora de Gaiates, Carlos Chippirraz, els encarregats d’entregar els diferents trofeus – trofeus realitzats en fusta, a mà, pel mòdul M.E.R-.

Fins ací la crònica d’esta primera edició que segur comptarà amb successives edicions i a les que, des d’ací, volem animar a tots els que conformeu les diferents comissions de sector a què vos animeu a participar i passar un moment agradable i divertit. Ja ho diu la dita: L’IMPORTANT ÉS PARTICIPAR. ÀNIM.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*