HOMENATGE PEPÍN MARCO

Han passat dos mesos des que va succeir una gran pèrdua per als castellonencs, part de la nostra tradició es va anar amb aquesta persona, Pepín Marco, gran artista gaiater i gran persona, ens va abandonar el passat 12 de març, començant les festes de la Magdalena 2023. 

 

Una gran persona que va deixar un trçet seu a cada lloc al qual va anar, i on va deixar un gran llegat d’aprenentatge en el magatzem de les gaiates, on milers d’artistes gaiaters han aprés d’ell. 

 

Dimarts passat 16 de maig, la Gestora de Gaiates va organitzar un homenatge en record a aquesta gran gran persona, al Palau de la Festa, on van assistir més de 300 persones. 

 

Allí va assistir la gaiata 15 representada per la Madrina Adriana, la Madrina Infantil Lucia i el President Infantil Carlos, acompanyats del Vicepresident Victor Orozco. 

 

Un homenatge molt bonic, especial i molt emotiu, on van acudir tots els seus amics i familiars, autoritats, Reines de les Festes i Corts d’Honor, associació d’Artistes Gaiaters, Federació de Colles, Grup de Bombers de Castelló i més. 

 

Un homenatge que ens va deixar a tots amb la pell de gallina, en record a Pepín Marco, a qui mai oblidarem.

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*