Homenatge comisions

Aquest acte tornava a l’escena festera després de l’“oblit” de l’any passat. Un acte de reconeixement a totes les persones que conformen les comissions de sector i que desenvolupen la seua abnegada tasca durant tot un any en pro de les nostres festes fundacionals, que es personalitza en les Dames de Sector i els seus respectius acompanyants.
Les dènou comissions van fer la seua entrada en el Palau de la Festa, precedits per cadascun dels estendards de cada comissió i acompanyats, aquesta vegada, per les seues Madrines i Presidents/es. I dic aquesta vegada perquè en aquest acte, els protagonistes són les comissions. Així, després de l’estendard del Sequiol, portat per Carlos López, van desfilar les Dames d’Honor: Adriana Llopis, Noelia Sala, Raquel Prats, Nuria Aguila, Marta Gual i la Madrina d’Honor, Lourdes Climent, totes elles acompanyades per Roberto Belenguer, Pablo Sanahuja, Álvaro Voltes, Alejandro Breva i el Vicepresident, Jorge Martí. I després d’ells, tancant la comitiva de les dènou comissions, Presidents i Madrines entre les quals ressaltaven per la seua elegància, la nostra Madrina, Andrea Molés acompanyada per la Presidenta Elisabeth Breva.
Un acte protocol•lari on totes i cadascuna de les Dames d’Honor ocupen el seu lloc sobre l’escenari, al qual accedeixen del braç del seu acompanyant, i reben l’homenatge de la nostra Reina de les Festes, en forma de paraula. Un emocionant i sentit discurs de la nostra Reina Natalia Palacio en el qual va clamar: «Dames i acompanyants de sector, què seria de la festa sense vosaltres?»
La Gestora de Gaiates, en ple, amb els 19 presidents i presidentes de les comissions de sector en peus en l’escenari, i el seu president, Esteban Gual, al capdavant, van entregar la seua distinció anual, la de Gaiater de l’Any, a les nou Juntes de Festes que, des de 1989, han «compost 30 anys d’història de les nostres festes, de passió, de setmanes intenses, sempre amb una línia de respecte i col•laboració amb les comissions de sector, conscients que la gaiata és el nostre millor Pregó i amb el sentiment comú d’amor per la ciutat i les festes».
Finalitzat l’acte, les Dames i Acompanyants del Sequiol van rebre, de mans de la nostra Madrina, Andrea, la preceptiva motxilla Sequiolera amb la qual poder gaudir de les millors festes del món.

Fotos cortesía de Ediciones digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*