Homenatge al Pintor Lorenzo Ramírez

Que era una persona molt estimada no hi ha cap dubte, qualsevol s’adona quan després d’un any sense les seues pinzellades, el públic continua abarrotant l’espai cada vegada que se li fa un homenatge.
En aquesta ocasió l’escenari escollit no podia ser millor, el Casino antic, quasi la segona casa de Lorenzo. En el Saló de la Xemeneia, un dels llocs més bonics de l’emblemàtic edifici, s’havia preparat amb cura una xicoteta exposició de l’obra del pintor. Sobre la pedra de la llar, alguns dels seus pinzells, la paleta i els draps encara plens de colors, aquells amb què Lorenzo agradava il•lustrar les nostres Festes.
Un marc immillorable perquè Mª Elvira i les seues filles, reberen el llibre homenatge dedicat a l’home, pare i pintor Lorenzo Ramírez. Autoritats, Reines i Dames de la Ciutat, Junta de Festes, Gestora de Gaiates, representants del món de l’art i la cultura, i molts amics de Castelló i també de Borriol, el seu lloc de naixement.
Entre els assistents es trobava també el Gaiater de l’Any 2018 i Sequiolo, Agustín Mon, que va estar present a més com a bon amic de Lorenzo i de la seua família.
“Dicen que uno no muere mientras perdure su recuerdo,
por eso, amigo Lorenzo, tú serás ETERNO”
Elisabeth Breva i Agustín Mon
Del llibre “Lorenzo Ramírez… y pintó Castellón”

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*