GALANIA

L’acte de Galania a la Reina de les Festes, a Castelló, és l’avantsala de l’inici de les nostres festes fundacionals. La nit del dissabte 16 de març, estava marcada en el calendari fester per a ser la nit d’afalac a Natalia Palacio, Reina de les Festes 2019 i la seua Cort d’Honor. I la Ciutat es vist amb les seues millors gales. I els Sequiolos, a més a més, van tindre un paper especial en aquesta màgica nit on, la nostra Madrina, Andrea Molés, compartia sentiments i emocions com a component de la Cort d’Honor de la nostra Reina.
Un espectacle sorprenent i altament tecnològic, dins dels cànons d’elegància i sobrietat que envolten aquest acte, que va tindre el seu fil conductor al voltant de la 75 edició de l’actual estructura festera. Així doncs, Natalia, serà la setanta-cinquena reina de les festes de la nostra ciutat.
Un acte que va comptar amb la col•laboració de molts Sequiolos en el seu desenvolupament. Portant les regnes de l’acte, juntament amb Chema Prades, estava Estefania Climent qui va recordar a Natalia que comptava amb tot el suport i admiració de totes les dones que li havien antecedit en el seu tron –recordar que Estefania és la setanta-tercera reina de la nostra Ciutat -. Un coixiner molt especial, Marcos Sales, amb un passat Sequiolo o, entre els pregoners que van delectar amb els versos d’Artola, Agustin Mon, pregoner 2002.
Infinitat d’associacions, pobles veïns i institucions van fer ofrena a la nostra Reina Natalia però, sens dubte, per a ella, la més emotiva la duta a terme per la Gestora de Gaiates, en nom de tot el món de la festa, en la qual Sequiol va participar amb la presència de la nostra Presidenta Elisabeth Breva.
Màgica nit per a la nostra Madrina Andrea, iniciada amb nervis, desenvolupada amb moltes emocions i culminada amb la il•lusió i l’esperança de viure les millors festes de la seua vida, la Magdalena de 2019, que ja apunten molt a la vora.

Fotos cortesía de Ediciones digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*