GALANIA REINA SELENE 2023

Arribava una de les cites més esperades entre els actes festius magdaleners, la Galania de la Reina, moment en què la Ciutat de Castelló rep la seua Reina i tota la seua Cort d’Honor, i on reben també visites d’altres llocs valencians.

 

Caiguda ja la nit, al costat del soroll dels petards, els aplaudiments i el rotllo i canya, desfilaven per l’esplanada exterior del Palau de la Festa les Madrines dels 19 sectors gaiaters, entre elles la Madrina de la Gaiata 15 ´Sequiol ´, Adriana Llopis. Desfilaven també les Dames de la Ciutat, i acompanyada dels soldats desfilava la Reina Selene, qui, juntament amb la Reina Infantil, Alejandra, l´Alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el Regidor de Festes, Omar Braina, van inaugurar el seu tauler amb els seus noms com Reines 2023 al terra del Palau de la Festa.

 

Un cop dins del nostre emblemàtic edifici, va començar a tocar la Banda Municipal de Castelló, que amb les seves notes musicals, anaven donant pas a les Madrines, pujant una per una, fins a omplir els seus buits a l’escenari.

Seguidament van pujar a l’escenari les Dames de la Ciutat, i finalment, totes les persones es van alçar per rebre la Reina per a les Festes de la Magdalena 2023, Selene Tarín, al pas del so de rotllo i canya.

Un cop el ´coixiner´ li va posar el coixí als seus peus, era el moment que la misteriosa galantejadora, es donara a conéixer i  donés el seu emotiu discurs.

 

Seguidament, van anar pujant a l’escenari tots els convidats que feien ofrena a la Reina, i una de les sorpreses era que el Director de la Banda Municipal de Castelló els va oferir a les Reines, Selene i Alejandra, una nova composició, un pasdoble especialment per a elles.

 

A poc a poc, van anar baixant totes les Madrines i les Dames de la Ciutat de l’escenari, fins a quedar-se la Reina, a qui li van dedicar una ofrena de flors.

Finalment, vam acomiadar la Reina, i va començar el moment del ball i el pica-pica, on la nostra Madrina, Adriana, acompanyada de tota la seva comissió sequiolera, va acabar de passar-s’ho d’allò més bé aquest dia tan especial. 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*