GALANIA REINA INFANTIL, ALEJANDRA, 2023

Arribava per fi el gran moment de la nostra Reina Infantil, Alejandra Saez Sisamón, moment en què, juntament amb la seva meravellosa Cort d’Honor Infantil, entre la qual hi ha la Madrina Infantil de la Gaiata 15 ‘Sequiol’, Lucia Benedito, i President Infantil de la gaiata 15 ´Sequiol´, Carlos Benedito, es presentaven al Palau de la Festa.

 

Eren les 18h de la vesprada del diumenge 5 de març, tot just faltant sis dies perquè comencessin les festes de la Magdalena. Al pas de la música del ¨rotllo i canya¨, desfilaven cap a dins del Palau de la Festa les 19 Madrines Infantils dels sectors gaiaters, els Presidents Infantils d’aquests, les Dames de la Ciutat Infantil, i finalment, acompanyada de grans aplaudiments, desfilava la Reina Infantil, Alejandra.

 

Començava una nit màgica, el somni de les xiquetes de Castelló ja era una realitat.

I quina millor companyia per completar aquest somni, que una gran amiga teva, a més d’una gran Sequiolera, fos qui posés el coixí a la nostra petita Reina. Les llàgrimes d’alegria d’Alejandra van fer finalment saltar les llàgrimes de Maria Collados, coixinera de l’acte, en veure la seva amiga al tron.

I seguint amb les emocions, arribava el moment de rebre la galantejadora, una altra gran amiga d’Alejandra, i com no, sequiolera també, qui ens va fer riure i plorar, cosa que només pot aconseguir la nostra estimada Mar Sanahuja. Quin orgull per a la Gaiata i per als sequiolers, tenir dues xiquetes, Maria i Mar, presumint a la Reina Infantil, també sequiolera. Un moment molt emotiu per a tots i que no oblidarem mai.

 

L’acte va estar acompanyat del Pregó Infantil, la crida a les Festes més esperades de l’any per als castelloners i les castelloneres.

 

En acabar el moment de les ofrenes, van anar baixant ja les Madrines Infantils acompanyades dels seus Presidents Infantils, i seguidament les Dames de la Ciutat Infantil, fins arribat el moment d’acomiadar la nostra Reina Infantil, entre aplaudiments i música.

 

Acabat l’acte, els nostres petits màxims representants de la Gaiata 15, la Lucia i el Carlos, juntament amb la seva comissió, es van divertir com mai, ballant i cantant, més emocionats que mai.

 

Alejandra Saez, Reina Infantil, el teu moment ja havia acabat, però ara vénen moments més grans i de més responsabilitat, però pots estar tranquil·la perquè els sequiolers estem molt orgullosos i molt contents, i estarem recolzant-te com hem fet sempre.

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*