Galania a la Reina Infantil

La màgica història de Galania a Gal·la Calvo Santolaria, Reina Infantil de les Festes de Castelló, va estar ambientada en una al·legoria marina que banyava l’escenari del Palau de la Festa. El sector més mariner, bressol fester de la Reina infantil, va ser company de viatge d’una emocionada Gal·la, acompanyada dels xiquets i xiquetes que componen la seua Cort.

Un acte tradicional, que va mostrar el seu compromís amb el medi ambient i la cura del planeta, la costa, la mar i les platges castellonenques. Un esdeveniment en el qual va estar molt present el 75é aniversari, amb l’assistència de les reines de tots aquests anys.

Els primers protagonistes de la nit en pujar a l’escenari van ser els Presidents Infantils, entre els quals es trobava Manel Rubio Llambrich, el president infantil de la nostra Gaiata 15 Sequiol. Ells van donar pas a les sirenes gaiateres, les Madrines Infantils de cada Gaiata. Entre elles, la xiqueta Alejandra Sáez Sisamón, per part de la Gaiata 15 Sequiol. Forts aplaudiments al Palau per tal de rebre als màxims representats gaiaters. Un per un van anar accedint a l’entarimat, seguides de les Dames de la Ciutat i per a finalitzar amb la desfilada de la Reina Infantil 2020, Gal·la.

Un acte que va finalitzar amb la posada en escena, al costat de gavines i un far, d’una gaiata realitzada amb plàstics, xarxes, petxines i altres elements de la mar, i que va acomiadar Neptú. I dins d’aquesta posada en escena, un xicotet sequiolo, i a més pregoner infantil la Magdalena 2020, el nostre president infantil 2019, Marc Osorio Cazorla, convertit en bombeta de llum i actuant amb eixa gràcia natural que ell té.

Una nit, sens dubte, en la qual la festa, la mar i la màgia van ser els protagonistes indiscutibles del gran dia de Gal·la Calvo i la seua Cort d’Honor.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*